€469.000 k.k

Croleskwartier 61, IJlst

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €469.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  Villa, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1991-2000
 3. Woonoppervlakte
  133m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan 5 slaapkamers)
 5. Bijzonderheden:

  De eerste verdieping heeft een vijftal ruime slaapkamers waarvan de grote slaapkamer boven de
  garage tevens is aangevuld met een fijne werkhoek en sauna. De badkamerruimte is centraal
  opgesteld en ingedeeld met een ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze ruime, lichte woning is op een zeer geliefde, vrije locatie gesitueerd en kenmerkt zich naast     de vrije en zonnige ligging door een prachtig uitzicht over vaarwater en het Friese landschap.

De indeling van deze gezellige woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, ruime hal met toilet en trapopgang, ruime L-vormige woonkamer met o.a.een prachtige lichtinval, houten vloerdelen, houtkachel en tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met uitgebreide keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gascomfort, wasemkap en koelkast, via de keukenruimte is o.a.de bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed en de royale garageruimte bereikbaar. Deze laatste ruimte, circa 20 m2, is o.a.voorzien van een betonvloer, kanteldeur en loopdeur.

De eerste verdieping heeft een vijftal ruime slaapkamers waarvan de grote slaapkamer boven de garage tevens is aangevuld met een fijne werkhoek en sauna. De badkamerruimte is centraal opgesteld en ingedeeld met een ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.

De tweede verdieping – met stahoogte – is bereikbaar middels een vlizotrap, is volledig bevloerd en   is voorzien van een tuimelraam.

Algemeen:

De woning is origineel 1995 gebouwd, volledig in lichte kleurstellingen uitgevoerd en professioneel uitgebreid. De tuin is fraai aangelegd, wordt professioneel onderhouden en is recentelijk voorzien van een prachtige solide veranda met geïntegreerde schuurruimte (uitgevoerd in essenhout).

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 710 m2.  Een ligplaats voor de boot welke op steenworp afstand is verwijderd, kan eventueel worden gehuurd van de gemeente.

Kortom: een verrassende, fris uitgevoerde woning met veel gebruiksgemak en dat alles op gewoon een hele mooie plek gesitueerd !  U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.