€497.500 k.k

Stationsstraat 36, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €497.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Herenhuis , hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  1910
 3. Woonoppervlakte
  175 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Dit stijlvolle herenhuis is op een prachtige locatie aan de Stationsstraat gesitueerd en heeft o.a.een ruime woonkeuken aan de achterzijde van het pand en een vrije achtertuin welke op het zuiden
is gelegen. Kenmerkend detail, is dat naast de nog volop aanwezige authentieke details, de vele ramen voor een uiterst plezierig leefcomfort zorgen.

De entree is uitgevoerd met een originele dubbele deur en heeft o.a. een fraaie trappartij en vaste kast onder de trap. De woonkamer heeft hoge raampartijen, stucplafond, tuindeuren en aansluiting ten behoeve
van een houtkachel. De ramen zijn hier recent vernieuwd en uitgevoerd met roedeverdeling waarbij dubbele beglazing is toegepast.Via de tussenhal met originele binnendeur met fraai uitgevoerd glas, origineel fonteintje en separaat toilet, bereikt u de ruime woonkeuken (ca.22 m2) met o.a.een ruim eetgedeelte met schuifpuien naar terras en tuin.De eerste verdieping biedt ruimte aan een drietal slaapkamers (ca.20 m2- inclusief inloopkast/ ca.16 m2/ ca.6 m2), nette badkamer (blauw/wit) met ligbad, tweede toilet en vaste wastafel.De tweede verdieping is volledig opnieuw ingericht en o.a.voorzien van brede eikenvloerdelen, prachtig afgewerkte kap met stucwerk, open bintconstructie, grote veluxramen en dakkapel. Deze verdieping heeft een eigen wasruimte/bergruimte/kleine vliering.

Algemeen:de woning heeft een diepe-vrije/zonnige-achtertuin en dito diepe voortuin en niet onbelangrijk, een vrije achterom ! Het centrum, station, scholen, de Albert Heijn en het theater bevinden zich slechts op directe loopafstand van de woning.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 354 m2