€695.000 k.k

Bybaen 6, Uitwellingerga

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €695.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  Villa, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  200
 4. Aantal kamers:
  5 (4 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  Bestaande bouw

Deze villa is op een schitterende locatie aan groot vaarwater gesitueerd en biedt de bewoners iedere dag weer een vakantiegevoel. De villa heeft eenĀ uitstekende bouwkwaliteit in combinatie met een perfect/hoogwaardig afwerkingsniveau. Harmonie qua indeling, kleurstellingen en doordacht maatwerk maken deze villa zeer bijzonder. De grote tuin welke optimaal op de zon is gericht, biedt veel privacy en oeverruimte/aanlegruimte. Bovendien zijn het centrum van de stad Sneek en de centrale uitvalswegen van de A7 slechts op enkele fiets/autominuten van de villa verwijderd.

De indeling is als volgt:

Ruime overdekte entree/hal met kleine vide, moderne toiletinrichting met fonteintje, garderobe en uitgebreide meterkast, ruime watergerichte woonkamer met strak vormgegeven haard en twee maal
tuindeuren, woonkeuken met kookeiland en uitgebreide inbouwapparatuur, bijkeuken met diverse aansluitingen en aangebouwde stenen garage.

1e verdieping:

Overloop, twee ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een eigen luxe badkamer met o.a.douche, ligbad, dubbele vaste wastafel en wandcloset, kledingkamer en sauna. De ouderslaapkamer heeft tevens terrasdeuren naar een royaal/ zonnig balkon.

2e verdieping:

Een volwaardige verdieping met o.a.een royale overloop met inbouwkasten, een tweede badkamer met douche, badkamermeubel en wand- closet, tweetal ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer
aan de straatzijde is voorzien van balkon.

Algemeen:

Het interieurconcept is gestoeld op basis van het ontwerp van Jan des Bouvrie (Arsenaal) en is eigenlijk als tijdloos/smaakvol te omschrijven. Veel details in de vorm van fijn stucwerk, inbouwverlichting, vloeren, kersenhouten inbouwkasten etc.. en uiteraard de zeer fraaie ligging laten zich tijdens een bezichtiging het beste overtuigen. De villa mag zowel recreatief als permanent worden bewoond. U bent van harte welkom.

De oppervlakte van perceel eigen grond bedraagt: 908 m2.

Bezichtigingsafspraken uitsluitend via de verkopende makelaar.