€559.500 k.k

Douwe Hiddesstraat 2, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €559.500 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  2 ^1 kapwoning
 2. Bouwjaar:
  2011
 3. Woonoppervlakte
  144 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een zeer fraaie-vrije-zonnige kavel, aan een ‘Driesprong’ van de Middelzeeroute met een doorvaarhoogte van 2.5 meter,….eigen oever en prachtige zichtlijnen over het vaarwater en het bos,….staat deze energie-neutrale helft van een dubbel woonhuis,…recent gebouwd, onderhoudsarm, prachtig afgewerkt en volledig in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners…

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, centrale hal met vaste kast, doorloop naar garage, trapopgang en moderne toiletinrichting, watergerichte woonkamer met brede schuifpui naar aangelegde tuin met diverse terrassen en overdekte veranda, deels open keukenruimte (straatzijde) met L-vormige keukeninrichting v.v.diverse inbouwapparatuur.

De eerste verdieping is deels recht opgetrokken en heeft naast de overloop een drietal slaapkamers, dakkapel en een moderne badkamer met ligbad, douche, dubbele vaste wastafel en vloerverwarming.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping waar met gemak nog 1 of 2 kamers kunnen worden gerealiseerd.

Algemeen:

Deze woning is compleet gasloos (nul op de meter), voorzien van een warmtepomp en 15 zonnepanelen + laadpaal. De hottub en sauna blijven eveneens bij de woning.

De kavel eigen grond bedraagt 330 m2.

Deze woonlocatie in ‘Harinxmaland’  is misschien wel de mooiste van de hele wijk…kom kijken….en geef zelf je/uw oordeel. Welkom !