€1.199.000 k.k

Gravinneweg 4 B, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €1.199.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  2001-2010
 3. Woonoppervlakte
  233 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 4)

Op een prachtige woonlocatie, direct aan grootvaarwater gesitueerd, staat deze complete, robuust gebouwde, vrijstaande villa….fraai afgewerkt met oog voor detail en toepassing van duurzame materialen waarbij ook de indeling zonder meer evenwichtig en royaal is te noemen. De prachtige zichtlijnen (ook over het brede vaarwater), de mooi aangelegde tuin, brede eigen oever met steiger (25 meter lang) maken deze villa helemaal compleet en in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, royale hal met garderobe, moderne toiletinrichting met fonteintje en toegang tot diverse vertrekken, royale-gezellige-watergerichte woonkamer met strak vormgegeven gashaard en twee schuifpuien naar terras en tuin, t.v-kamer/werkkamer, straatgerichte woonkeuken met tuindeuren en ingericht met een tijdloze kwalitatief hoogwaardige keukeninrichting, bijkeuken/wasruimte en tweede doorloop naar extra diepe garage welke in spouw is uitgevoerd en is voorzien van een elektrische toegangsdeur, zijdeur en gevlinderde betonvloer.

De eerste verdieping heeft naast de ruime overloop met separate moderne toiletinrichting, een viertal grote slaapkamers waarvan twee slaapkamers met balkon en één slaapkamer is voorzien van een inloopkast/walk-in-closet. De eveneens fraai en tijdloos uitgevoerde badkamerruimte is ingericht met kwalitatief hoogwaardige garnituur waaronder een inloopdouche, dubbele vaste wastafel, mozaïekwerk, design-ligbad, vloerverwarming, professionele sauna en balkon.

De tweede verdieping betreft een grote zolderberging met sta-hoogte.

Algemeen:

De woning is in 2001 gebouwd en zoals aangegeven met oog voor detail gebouwd en in het jaar 2004/2005 onder architectuur uitgebouwd (winnaar kleine bouwprijs Sneek) welke op een naadloze wijze is uitgevoerd in het bestaande geheel. Accenten in de vorm van inbouwverlichting, toepassing van roestvrij staal elementen, een tijdloze keukeninrichting/badkamerinrichting (Van der Woude Heerenveen), een aangelegde tuin, oplaadpunt voor de elektrische auto…overal is aan gedacht.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 775 m2.

 

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden middels een afspraak met de verkopende makelaar.
Aan foutieve vermeldingen in deze FUNDA presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.