€429.000 k.k

Reigerlaan 3, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €429.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande herenhuis met o.a. een kantoorruimte/praktijkruimte met eigen opgang
 2. Bouwjaar:
  1965
 3. Woonoppervlakte
  168 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

In de gewilde woonwijk Hemdijk staat deze bijzondere royale vrijstaande woning met o.a. een kantoor/praktijkruimte met eigen opgang en toiletvoorziening, een grote garage, bijkeuken, flinke berging/carport en rondom een grote aangelegde tuin met fruitbomen. De woning is voorzien van veel ramen, waardoor de ruimten bijzonder prettig belicht zijn. Het pand is grotendeels voorzien van elektrisch bedienbare beige screens.

Heeft u liever een LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING i.p.v. een kantoor/praktijkruimte op de begane grond? Deze ruimte op de begane grond is ook uitermate geschikt om in te richten als slaapkamer met badkamer.
Een andere mooie optie is om de kantoor/praktijkruimte als een royale woonkeuken in te richten. De huidige keuken zou dan als extra ruimte bij de woonkamer kunnen worden betrokken. Van beide zijn artist impressions bijgevoegd in de fotogalerij.

INDELING
Overdekte entree, royale hal met trapopgang, garderobe, vaste kast en toiletinrichting, gezellige woonkamer met hoekerker, schuifpui, strak vormgegeven haard en deels open keukenruimte met moderne/tijdloze keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, toegang tot groot zonneterras welke met houten schuifwand en grote zonneschermen volledig winddicht is te gebruiken, doorloop naar kantoor/praktijkruimte (31 m2) met houtkachel, strak stucplafond v.v. inbouwverlichting, eigen opgang, 2de toiletvoorziening en aangrenzende, flink bemeten bijkeuken met vaste kast, wasbak, wasmachineaansluiting en doorloop naar inpandige/diepe – in spouw uitgevoerde – garage met betonvloer en elektrisch bediende geïsoleerde sectionaal garagedeur.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met vaste kast en deur naar het platte dak (van het kantoor), een drietal recht opgetrokken slaapkamers welke deels zijn voorzien van vaste kasten. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van stevige houten vloeren. De moderne badkamer op deze verdieping is compleet uitgevoerd, inclusief hoek bad (inclusief bubbels en waterjets), inloopdouche, wandcloset, badkamermeubel, vloerverwarming en inbouwverlichting.

ALGEMEEN
De woning is overwegend in lichte kleurstellingen afgewerkt waarbij de woonkamer en de kantoor/praktijkruimte zijn belegd met stoere/robuuste plankenvloeren. Het pand is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een Nefit Comfortline HR CV-ketel van 2011 welke is gekoppeld aan radiatoren. Daarnaast is de grootste slaapkamer voorzien van een split unit airco. De spouw is geïsoleerd en het dak van het kantoor/praktijkgedeelte is eveneens geïsoleerd. Ook het kantoor is voorzien van een split unit airco-systeem. Naast de woning staat een grote carport/berging en een royale oprit geschikt voor meerdere auto’s. De oprit wordt afgesloten met een luxe dubbele afsluitbare sierpoort van blauw gecoat smeedijzer.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 622 m2 en is rondom voorzien van een mooi hekwerk van blauw gecoat smeedijzer tussen en op gemetselde stenen voet.