€469.000 k.k

Reigerlaan 3, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €469.000 k.k
 2. Status:
  Uitgel.

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande herenhuis met o.a. een kantoorruimte/praktijkruimte met eigen opgang
 2. Bouwjaar:
  1965
 3. Woonoppervlakte
  168 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op centrale locatie in de gewilde woonwijk Hemdijk staat dit unieke, royale vrijstaande herenhuis met o.a. een kantoorruimte/praktijkruimte met eigen opgang en toiletvoorziening, een grote garage, bijkeuken, flinke berging/carport en een prachtig aangelegde tuin rondom. Aan de straatzijden afgeschermd met een smeedijzeren sierhek op stenen voet.

De indeling van dit bijzondere, prettig belicht object is als volgt:

Overdekte entree, royale hal met trapopgang, garderobe, vaste kast en toiletinrichting, gezellige woonkamer met hoekerker, schuifpui, strak vormgegeven haard en deels open keukenruimte met moderne/tijdloze keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, toegang tot groot zonneterras welke met houten schuifwand en grote zonneschermen volledig winddicht is te gebruiken, doorloop naar kantoor/praktijkruimte (31 m2) met houtkachel, strak stucplafond v.v. inbouwverlichting, eigen opgang, 2de toiletvoorziening en aangrenzende, flink bemeten bijkeuken met vaste kast, wasbak, wasmachineaansluiting en doorloop naar inpandige/diepe – in spouw uitgevoerde – garage met betonvloer en elektrisch bediende geïsoleerde garagedeur.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met vaste kast en deur naar het platte dak (van het kantoor), een drietal recht opgetrokken slaapkamers welke deels zijn voorzien van vaste kasten. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van stevige houten vloeren. De moderne badkamer op deze verdieping is compleet uitgevoerd, inclusief hoekbad (inclusief bubbels en waterjets), inloopdouche, wandcloset, badkamermeubel, vloerverwarming en inbouwverlichting.

Algemeen:

De woning is overwegend in lichte kleurstellingen afgewerkt waarbij de woonkamer en het kantoor/praktijk gedeelte zijn belegd met een stoere/robuuste plankenvloer. Het geheel is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een Nefit Comfortline HR c.v.-ketel van 2011 welke is gekoppeld aan radiatoren. Daarnaast is de grootste slaapkamer voorzien van een split unit airco. De spouw is geïsoleerd en het dak van het kantoor/praktijkgedeelte is eveneens geïsoleerd. Ook het kantoor is voorzien van een split unit airco-systeem. De woning heeft verder een grote carport/berging en een royale oprit geschikt voor meerdere auto’s. De oprit wordt afgesloten met een luxe dubbele afsluitbare smeedijzer sierpoort.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 622 m2.