€759.000 k.k

Badhuisgracht 13, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €759.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Grachtenpand
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  179 m2
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze verscholen parel, lommerrijk aan de stadsgracht gelegen, badend in de lente zon waarbij de rust slechts wordt verstoord door de overwaaiende carillon klanken of het varen van een sloepje door de gracht,….staat te koop. Een bijzonder fraai en bovenal sfeervol stadspand met mooie originele details en prachtig, professioneel gerenoveerd met respect voor het verleden… Welkom op de Badhuisgracht nummer 13 !

De indeling van dit grachtenpand kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Overdekte entree/hal met vestibule, fraaie granito vloer en originele lambrisering, mooie lichtinval door glas-in-lood-ramen welke in het gehele pand aanwezig zijn , stijlvolle trapopgang en uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting met fonteintje en toegang tot de sfeervolle kamer-en-suite voorzien van originele deuren/architraven ornamenten plafonds, klassieke schouw met houtkachel, visgraat parketvloer, vaste kasten en klassieke tuindeuren naar de intieme stadstuin.

De keukenruimte is deels open en voorzien van een passende-neutrale keukenopstelling (schiereiland) met o.a.een diepe verzonken klassieke spoelbak, quartz afdekblad en diverse inbouwapparatuur. De bijpassende tegelvloer vloeit hier naadloos over naar de ruime pantry/bijkeuken met erker en deur naar de tuin. Kleine aantekening: het toilet, de keukenruimte en de aanpalende bijkeuken zijn v.v.vloerverwarming.

De eerste verdieping is eveneens prachtig licht en stijlvol afgewerkt en is ingedeeld met een drietal ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning een uitgebouwde erker heeft, een eigen walk-in closet met raam en..een eigen badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel, wandcloset en designradiator. Deze ruimte is eventueel ook via de overloop te betreden.

De tweede verdieping betreft wederom een mooi afgewerkte ruimte en heeft naast de overloop, een tweetal gezellige/sfeervolle slaapkamers voorzien van vaste kasten, voldoende daglicht en…een tweede, goed ingedeelde badkamer voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel, wandcloset, vloerverwarming en dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens een klein zonneterras/dakterras.

Algemeen:

De woning is de afgelopen jaren professioneel gerestaureerd en op een passende wijze subtiel gemoderniseerd (dak/muur/wandisolatie/stucwerk/dubbele beglazing met behoud van de fraaie glas-in-lood-ramen, etc.etc..

De tuin aan de voorzijde is zuid gericht biedt naast veel zon ook privacy… De achtertuin met achterom is knus, heeft een stijlvolle stenen berging, een aanpalende open fietsenberging en biedt in de tweede helft van de middag/avond nog volop zon.

Aan de voorzijde van de woning kan aan de kade een ligplaats worden gehuurd van de gemeente Sudwest-Fryslan en heeft u eveneens recht op een tweetal parkeervergunningen.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.