€249.500 k.k

Binnenbuorren 7, Poppenwier

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €249.500 k.k
 2. Status:
  MonumentaalVerkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1880
 3. Woonoppervlakte
  84 m2
 4. Aantal kamers:
  3 ( waarvan slaapkamers 2)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een historische plek aan de rand van het prachtige Friese dorp Poppenwier, staat deze Rijks-monumentale woning.
De woning heeft nog vele originele details maar is wel aangepast aan de moderne tijd. De aanpassingen zijn in stijl uitgevoerd.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Centrale hal met Portugese tegelvloer, moderne toiletinrichting en trapopgang, gezellige woonkamer met schouw, balkenplafond en tuindeuren naar zonnig terras/tuin, woonkeuken met nette keukeninrichting, deels voorzien van inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken en badkamer welke is voorzien van een douche en vaste wastafel.
De eerste verdieping heeft naast de ruime overloop, een tweetal slaapkamers waarvan de grootste kamer de beschikking heeft over een royale inloopkast.
De tweede verdieping betreft een vliering/berging.
Algemeen:
De woning is voorzien van centrale verwarming (combi-ketel/gekoppeld aan radiatoren) en is in de basis in strakke neutrale kleurstelling uitgevoerd welke het monumentale karakter eigenlijk nog meer onderstreept…. De voorzieningen als keukeninrichting, het toilet en de badkamer zijn eveneens mooi passend in het geheel opgenomen. Echt een woning voor de liefhebber van Fryslân, de historie en het Friese ‘plattelân’
Het perceel eigen grond bedraagt 137 m2.

Een verkoop bij inschrijving zal deel uitmaken van de verkoopprocedure.

Belangstellenden voor een bezichtiging kunnen dit uitsluitend aangeven middels het sturen van een mail naar de verkopende makelaar.