€595.000 k.k

Bolswarderweg 17, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €595.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Villa, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1932
 3. Woonoppervlakte
  208 m2
 4. Aantal kamers:
  6 kamers (5 slkmrs)
 5. Bijzonderheden:

  Uitzicht op park

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze bijzondere stadsvilla met mansarde kap is op een zeer gewilde woonstand tegenover het Wilhelminapark en vlakbij het centrum en station gelegen. De stijlkenmerken zijn volledig bewaard gebleven en moderne voorzieningen zijn stijlvol en op passende wijze opgenomen in het geheel. Rondom de woning is een kindvriendelijke tuin aangelegd en is aan de noordzijde van de villa een vrijstaande garage opgetrokken met pannendak, aanpalende veranda en buitenhaard.

 

Indeling: De overluifelde entree met originele hardhoutendeur geeft toegang tot een royale halpartij met originele granitovloer met band, glas-in-lood-ramen en een fraaie trappartij met tussenbordes. In de hal bevindt zich tevens de toegang tot de provisiekelder en een moderne toiletinrichting met wandcloset en waskom.
De woonkamer is aan de voorzijde van de villa gesitueerd en geeft mede door de royale erkers een prachtig uitzicht over het monumentale Wilhelminapark. De vloer in deze woonkamer is belegd met een klassieke-massieve parketvloer welke een prachtig contrast vormen met de kleurstellingen van de wanden en plafonds.
De royale woonkeuken is eveneens belegd met een klassieke parketvloer, is voorzien van een tweetal terrasdeuren, schouw met haardaansluiting en een uitgebreide landelijke keukeninrichting (KBC) met o.a.een Belgisch hardstenen werkblad en uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur. Ook hier zijn wanden en plafonds – zoals in de gehele villa – strak afgewerkt en voorzien van inbouwverlichting met dimmers. In het verlengde van de keuken bevindt zich de bijkeuken met deur naar terras.

De eerste verdieping is zondermeer ruim te noemen (vorm van de kap) en biedt ruimte aan een drietal ruime-lichte-slaapkamers met vaste kast(en) waarbij de ouderslaapkamer – over de gehele breedte van het huis – toegang geeft
tot een balkon.
De badkamer is modern en voorzien van een ligbad, douche met glazendeur, wandcloset, dubbele vaste wastafels,
designradiatoren en inbouwverlichting.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en herbergt een volwassen verdieping met o.a. wasruimte t.b.v.een wasmachine en droger, een tweetal kamers, een moderne badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Ook hier: voldoende berging.

Algemeen: de villa is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming (HR-combi/dec.2009) in combinatie met radiatoren. Ook is electra vernieuwd (nieuwe draden doorgetrokken) en zijn vloeren waarnodig vernieuwd.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.