€297.500 k.k

Bordine 36. Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €297.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  helft van een dubbel herenhuis
 2. Bouwjaar:
  1970
 3. Woonoppervlakte
  150 m2
 4. Aantal kamers:
  6
 5. Bijzonderheden:

  vrijwel geheel onderhoudsarm

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale, uitstekend gemoderniseerde helft van een dubbel herenhuis, is op een mooie, vrije locatie in de wijk Stadsfenne gelegen en heeft o.a.een privacy biedende/groene achtertuin, extra diepe garage en is vrijwel geheel onderhoudsarm afgewerkt.

De indeling van deze mooie woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, royale hal met uitgebreide elektrakast, trapopgang, berging en moderne toiletvoorziening welke is v.v.een wandcloset en fonteintje, lichte woonkamer met strak vormgegeven inzethaard en lichte eikenvloerdelen, deels open-uitgebouwde keukenruimte met tuindeuren en moderne, tijdloze-strak vormgegeven keukeninrichting met uiteraard diverse hoogwaardige inbouwapparatuur. De inpandige – diepe garage (9.93m x 3.04m) welke intern is te bereiken, is o.a.afgewerkt met een betonnen vloer, v.v.een elektrische garagedeur en een loopdeur naar de achtertuin.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met een separate moderne toiletvoorziening, een praktische/ruime inloopkast. De drie fors bemeten slaapkamers hebben veelal een vaste kast/berging en de grote slaapkamer boven de garage geeft teven toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamerruimte is eveneens modern en tijdloos gemoderniseerd, heeft daglicht en is ingedeeld met een douche, ligbad en badkamermeubel. De separate waskamer met balkon maakt deze verdieping tenslotte helemaal compleet.

De tweede verdieping is eveneens ruim te noemen en heeft o.a.een ruime overloop, berging en een mooie/royale vierde slaapkamer met veel daglicht.

Algemeen:

De woning is uitstekend gemoderniseerd en is o.a.voorzien van kunststof ramen, kozijnen, boeidelen en goten. De beglazing is dubbel uitgevoerd en het dak en de vloer zijn eveneens geïsoleerd. De woning wordt verwarmd middels een eigen combi-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren. Achter de woning wordt een perceeltje grond gehuurd (ca.28 m2) van de gemeente Sudwest Fryslan welke de nieuwe koper voor een bedrag ca. €.840,– moet kopen van de betreffende gemeente (exclusief 2% overdrachtsbelasting, bijkomende notariskosten en kadasterkosten. De woning zelf is gelegen op een perceel eigen grond van 254 m2 (exclusief de 28m2 huurgrond).

Kortom,…een prachtige instapklare woning, op een rustige/kindvriendelijke locatie gesitueerd en op directe afstand verwijderd van Albert Heijn, basisscholen, jachthaven en centrum. Welkom.