€750.000 k.k

Buorren 29, Uitwellingerga

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €750.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  2 ^1 kap woning
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  153 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Wonen aan doorgaand (en groot) vaarwater tussen het Sneekermeer en de mooie watersportstad Sneek in combinatie met de landelijke sfeer …..  een prachtige eenheid die is vormgegeven in een vrijwel nieuw opgetrokken woning. Welkom op de Buorren 29 in Uitwellingerga!

Deze karakteristieke woning is onder architectuur van Pieter Jukema (Architectuur – Heeg) en de aannemer (Bouwbedrijf Andree – Boazum) tot in detail uitgewerkt tot een evenwichtig,  uiterst doordacht en duurzaam geheel. Ook de tuin is niet vergeten welke prachtig is ingedeeld met gazon, terrassen en een kavel-brede steiger van circa 15 meter lang. Uw boot kan afgemeerd worden achter de woning en de mast hoeft niet te worden gestreken…..’echt vaarwater’.

Zoals aangegeven is de indeling doordacht, ruim, sfeervol en multifunctioneel. Op de begane grond bevinden zich naast de hal met kleine vide, garderobe en moderne toiletinrichting de centrale trapopgang en geeft de hal toegang tot diverse vertrekken waaronder een werkkamer/slaapkamer, een prettig belichte woonkamer met robuust balkenplafond, een authentieke Friese geeltjes muur uit 1895, welke volledig vakkundig gerestaureerd is, en een houtkachel.

De royale watergerichte woonkeuken met stijlvolle keukeninrichting is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur en grote panoramaramen met dubbele schuifpui welke de keuken en tuin op een mooie manier integreren. De gehele drempelloze benedenverdieping is voorzien van een onderhoudsvrije keramisch stenen vloer met mooie natuurlijke aders en vloerverwarming, alle vertrekken zijn afzonderlijk te bedienen.

Uiteraard ontbreekt de bijkeuken niet met de benodigde aansluitingen t.b.v. witgoed en is er de doorloop naar de royale garage met o.a. een gevlinderde betonvloer, houten uitrij-deuren en tuindeuren naar terras en tuin. Deze garageruimte maakt deel uit van het stijlvolle in hout opgetrokken – robuuste bijgebouw en is in zijn geheel zo ontworpen en gemaakt dat het ook voor wat betreft isolatiewaarden zo is gerealiseerd dat het probleemloos een onderdeel uitmaakt van de woning maar ook als woon- of kantoorruimte kan worden gerealiseerd (de betonvloer in de garage heeft bijvoorbeeld al vloerverwarming).  In de garage bevindt zich de tweede badkamer met een inloopdouche, badkamermeubel en wandcloset. Via een eigen opgang is hier het royale boven appartement te bereiken welke mooi licht is door toepassing van de glazen topgevel aan de achterzijde, tevens is deze ruimte voorzien van airconditioning.  De mooie verzinkte en stalen details accentueren het markante geheel. Architectuur in optima forma!

De eerste verdieping van de hoofdwoning heeft ook volledige airconditioning, naast de overloop met vide (veel daglicht d.m.v. elektrische Velux), een grote ouderslaapkamer met o.a. een inbouw/vaste kastenwand, terrasdeuren, een tweetal kleinere slaapkamers met dakkapel en een royaal tijdloos ingerichte badkamer welke is ingericht met een grote inloopdouche, ligbad, toilet, badkamermeubel, designradiator, elektrische Velux dakluik, vloerverwarming en zwevend plafond met indirecte verlichting. Ook hier is de materiaalkeuze tot in detail uitgezocht en op elkaar afgestemd.  De woning heeft een strakke stuukafwerking zonder plinten, airco, voorbereiding voor zonnepanelen op het dak en een gekoppeld brandmeldsysteem.

Deze bijzonder mooie woning met een prachtige ligging is in absolute nieuwstaat.