€659.000 k.k

Cornelis Kanstraat 13, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €659.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa
 2. Bouwjaar:
  2007
 3. Woonoppervlakte
  172 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze prachtige onder architectuur ontworpen villa is op een royale kavel van 1082 m2 gesitueerd en kenmerkt zich door een uitstekend/hoogwaardig afwerking-niveau waarbij alles tot in de detail met elkaar in balans is…en dit geldt ook voor de eveneens onder architectuur ontworpen tuin welke met zorg is ingedeeld en aangekleed ! Veel licht door toepassing van grote ramen maken het binnenklimaat van deze villa erg aangenaam en maken de verbinding met buiten heel normaal. Echt een fijne ervaring waar de opdrachtgevers en architect prima in zijn geslaagd.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Centrale entree/hal met vide, moderne toiletinrichting met fonteintje, trapopgang, schuifdeur naar royale woonkamer met prachtige zichtlijnen en schuifpui naar terras en tuin, deels open keukenruimte met stijlvolle/strakke keukeninrichting met o.a.r.v.s.werkblad en uitgebreide inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken en zeer ruime garage met hobbyruimte.
De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft net als de beneden verdieping een mooie evenwichtige indeling met o.a.een overloop grenzend aan deels de vide, drie grote slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer woning-breed is uitgevoerd. De badkamerruimte op deze verdieping is strak en fraai afgewerkt met o.a.een inloop-douche, ligbad, dubbele vaste wastafel en wandcloset.
Algemeen:
De villa is in het jaar 2007 gebouwd onder architectuur van Hilbrand Tigchelaar (BNA) en gebouwd door bouwbedrijf Kingma te Hommerts, is uitstekend geïsoleerd en wordt verwarmd middels vloerverwarming (ook op de eerste verdieping) welke is gekoppeld aan een HR-combi-ketel. Ook het onderhoud van de villa is zoveel mogelijk onderhoudsarm uitgevoerd. Bij de villa hoort een unieke ligplaats voor de boot welke aan het eind van de straat is gesitueerd !Een uniek, prachtig geheel met veel ruimtelijke beleving en dat alles op directe afstand verwijderd van het gezellige centrum van Sneek.U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.