€379.000 k.k

De Golle 5, Mantgum

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €379.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, geschakelde woning
 2. Bouwjaar:
  2001
 3. Woonoppervlakte
  130 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale vrijstaande woning – geschakeld met garage – staat op een gewilde, kindvriendelijke locatie gesitueerd, in het gewilde dorp Mantgum,…een veelzijdig prachtig dorp in de Friese Greidhoeke met veel basis voorzieningen, een uitstekende treinverbinding met Leeuwarden en Sneek, open vaarwater naar de Zwette (Elfsteden/Middelsee route) en heeft ook prachtige – veilige fietsverbindingen – naar Leeuwarden en Sneek. Deze woning is goed tot uitstekend onderhouden, heeft een vrije achterom, tuin op het zuidwesten en een royale oprit voor de garage, geschikt voor twee auto’s.

De indeling van deze leuke-lichte woning laat zich in het kort als volgt omschrijven:
Centrale entree met uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting met fonteintje en trapopgang, tuingerichte woonkamer – bij de bouw al extra diep uitgebouwd – voorzien van Jatoba vloer en tuindeur naar terras en tuin, deels open keukenruimte met keurige-tijdloze keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met doorloop naar grote garage voorzien van een betonvloer en een kleine vliering.
De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de overloop een drietal ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad, wandcloset, badkamermeubel, designradiator en mooi daglicht middels een groot raam.
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en is op dit ogenblik ingericht als een grote-ouderslaapkamer met vaste kasten, twee zijramen en een studeer/werkhoek.
Algemeen:
Deze woning is goed tot uitstekend onderhouden, is in 2001 gebouwd, goed geïsoleerd (label B) en is in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners…
De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 243 m2.
Welkom !