€395.000 k.k

de Kalkovens 60, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €395.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Appartement aan open vaarwater
 2. Bouwjaar:
  1997
 3. Woonoppervlakte
  81 m2
 4. Aantal kamers:
  3 ( waarvan slaapkamers 2)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op gewilde woonstand, vindt u dit prachtig gelegen hoek-appartement…op de eerste verdieping gesitueerd met zeer fraai uitzicht over de lengte richting van de Houkesloot…Genieten van de vaarbewegingen op uw eigen-royaal balkon met het gevoel dat je deel uitmaakt van het geheel maar toch genoeg privacy hebt…uniek.

Het appartement heeft een mooie lichtinval door de vele ramen en een groot zijraam, dit maakt wonen hier extra prettig. Het geheel is relatief nieuw (1997), goed geïsoleerd (label A) en heeft naast de centrale hal/entree met toiletinrichting, een gezellige woonkamer met schuifpui naar terras, een deels open keukenruimte met nette keukeninrichting v.v. diverse inbouwapparatuur en aansluitend een bijkeuken/provisieruimte. Twee slaapkamers en een keurige badkamer met douche en badkamermeubel maken het appartement helemaal compleet.

Op de begane grond bevindt zich de eigen berging met electra voorziening (gemakkelijk voor o.a.de elektrische fiets).
Een compleet en fijn appartement met een actieve Vereniging van Eigenaren en niet onbelangrijk: alle voorzieningen van de stad Sneek zijn vrijwel allemaal op directe wandel-afstand te bereiken.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.