€397.500 k.k

de Nijsted 10, Itens

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €397.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaand landhuis
 2. Bouwjaar:
  1998
 3. Woonoppervlakte
  248 m2
 4. Aantal kamers:
  6
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Dit fraai ontworpen landhuis met een ruime en gezellige indeling is in 1998 gebouwd aan de rand van het dorp en heeft aan de achterzijde een meer dan magnifiek uitzicht over het Friese landschap. Bijzonder wonen en dat alles op slechts enkele autominuten verwijderd van o.a.de stad Sneek/Leeuwarden. Het geheel is zeer verzorgd en eigenlijk instap klaar voor de nieuwe bewoners.

In grote lijnen kunnen wij de indeling in het kort als volgt omschrijven:

Centrale midden entree met kleine vide, moderne toiletinrichting, hardhouten trap en toegang tot diverse vertrekken waaronder een grote studeer/slaapkamer en badkamer met dubbele vaste wastafel en douche, ruime/gezellige woonkamer met aansluiting voor een gashaard en tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met recent geplaatste neutrale keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken en interne doorloop naar dubbele garage met betonnen vloer en groot verhuisluik ten behoeve van de eerste verdieping.

De eerste verdieping heeft een ruime, lichte overloop met o.a.een separaat tweede toilet, walk-in closet, een drietal ruime slaapkamers waarvan de grote ouderslaapkamer is voorzien van een royale vaste kast. De tweede badkamer is ruim en compleet en voorzien van vloerverwarming, een dubbele vaste wastafel, ligbad en douche. De grote, keurig afgewerkte kantoorruimte met vaste kastenwand en flinke zolderberging maakt deze verdieping tenslotte helemaal compleet.

De villa is luxe en mooi afgewerkt, goed ge├»soleerd en wordt omringd door een verzorgde tuin met privacy biedende zonneterrassen. Op het erf is ruimschoots parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 970 m2.