€485.000 k.k

de Opper 17, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €485.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1991-2000
 3. Woonoppervlakte
  227 m2
 4. Aantal kamers:
  7 ( waarvan slaapkamers 6)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige, ruimtelijke locatie in de gewilde wijk Pasveer, staat deze royale, speels ontworpen vrijstaande villa… niet zomaar een huis.. Deze woning is namelijk heel compleet, goed tot uitstekend onderhouden en heeft een ruime aangebouwde vleugel die heel passend bij het geheel is opgetrokken in dezelfde bouwstijl en materialen en vormt dus een mooi geheel met de woning. In deze ruimte kunt u een kangoeroewoning bedenken (alle aansluitingen voorbereid), een kantoorruimte/praktijkruimte of een B&B of gewoon een extra hobbyruimte/atelierruimte. Alles is zeer verzorgd en instapklaar.

De indeling kunnen wij als volgt omschrijven:
Overdekte entree, ruime hal met moderne toiletinrichting en trapopgang, ruime, zonnige woonkamer met 2 x tuindeuren naar terrassen en tuin, deels open keukenruimte met moderne keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken met aansluitingen t.b.v. witgoed en toegang tot aangebouwde ruimte/appartement/praktijkruimte…
Deze ruimte heeft aan de voorzijde een eigen entree en heeft o.a. een ruime hal, kantoorruimte/woonruimte met o.a. tuindeur en separaat toilet met fonteintje.
De eerste verdieping heeft naast de overloop, een drietal zeer grote slaapkamers en een complete badkamer met hoek(bubbel)bad, douchecabine, dubbele vaste wastafel en toilet.
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft eveneens een mooie, ruime, evenwichtige indeling met o.a. overloop en twee ruime slaapkamers.
Algemeen:
De woning is goed tot uitstekend onderhouden, is volledig geïsoleerd, wordt verwarmd middels een recent geplaatste-HR-combiketel welke is gekoppeld aan vloerverwarming en radiatoren. Op het dak zijn tevens 18 zonnepanelen geplaatst welke zorgdragen voor een extra aantrekkelijke lage energierekening (gemiddelde jaaropbrengst 4000 kWh). Een waterontharder zorgt voor zacht water. De tuin is mooi aangelegd, biedt veel privacy en heeft een vrijstaande houten bergschuur. Parkeren van 2 auto’s kan op eigen terrein.
Een heel compleet, zeer ruim en mooi huis. Echt fijn om voor onze opdrachtgever te mogen verkopen. Afspraken kunnen uitsluitend plaatsvinden door het maken van een bezichtigingsafspraak met de verkopende makelaar. Van harte welkom.