€625.000 k.k

de Potten 53, Offingawier

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €625.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  recreatiewoning
 2. Bouwjaar:
  2001-2010
 3. Woonoppervlakte
  155 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4 )
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Recreëren aan de boorden van het Sneekermeer waar de ganzen en het overig waterwild je grootste vrienden zijn, de boot aan je steiger ligt of rustig ligt te dobberen in je eigen botenhuis… Dit is echt tot rust komen en dat alles in een zeer comfortabele villa voorzien van alle gemakken !

Veel kunnen wij vertellen over deze bijzonder mooie woning waar de eigenaar op een doordachte manier de ‘finishing touch’ tot in detail heeft laten aanbrengen. Je hoeft niks meer te doen aan alles is gedacht zodat je optimaal kunt genieten van je vrijheid in het mooiste watersportgebied van Nederland…De indeling gaan wij in korte lijnen omschrijven maar ik nodig u van harte uit om deze villa echt zelf te komen bekijken. Dit zal iedere koper verrassen,…wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de reacties. Alvast van harte welkom dus.

De overdekte entree geeft toegang tot een grote hal met moderne toiletinrichting en tot diverse vertrekken waaronder het royale/diepe en bovenal lichte botenhuis met o.a.een elektrisch te openen toegangsdeur en aanpalende/voorliggende garageruimte/berging met twee eigen parkeerplaatsen. De woonkamer is watergericht, bij de bouw direct al uitgebreid met een prachtige serre welke volledig om de hoek is gebouwd met aan alle zijden terrasdeuren zodat op elk moment van de dag heerlijk van de zon kan worden genoten. De keukenruimte is deels open en voorzien van een stijlvolle/luxe keukeninrichting en is voorzien diverse hoogwaardige inbouwapparatuur. Helemaal compleet: op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met…een eigen luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamermeubel.

De eerste verdieping betreft een volwaardige/royale verdieping en heeft naast een ruime badkamer met dubbele vaste wastafel, inloopdouche en wandcloset een drietal grote slaapkamers met veel daglicht en zijn deels voorzien van vaste kasten. Ook bevindt zich op deze verdieping nog een grote berging met c.v.-ruimte.

De tweede verdieping betreft een ruim bemeten/bevloerde bergzolder en is bereikbaar middels een vlizo trap.

Algemeen:

De woning is grotendeels onderhoudsarm uitgevoerd, uitstekend afgewerkt/geïsoleerd (voorlopig label A) en zeer goed/professioneel onderhouden. Parkkosten bedragen €.215,- p/mnd. De oppervlakte van het perceel eigen grond, inclusief water bedraagt 610 m2.