€595.000 k.k

De Rietgors 2, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €595.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaand herenhuis
 2. Bouwjaar:
  1977
 3. Woonoppervlakte
  179 m2
 4. Aantal kamers:
  7 ( waarvan slaapkamers 6)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op zeer mooie woonstand in de groene woonwijk Hemdijk, staat dit robuuste, statige herenhuis met heerlijke zonnige tuin, aangebouwde dubbele garage en een grote oprit geschikt voor meerdere auto’s,…een royale woning met veel leefruimte, een gezellige indeling en veel lichtinval met mooie zichtlijnen richting de tuin. De ligging nabij het natuurgebied van het Spoordok en de geringe afstand naar het centrum, station en scholen maakt wonen op deze locatie voor een brede doelgroep geschikt. Gewoon een tijdloos mooi geheel en niet onbelangrijk,..…in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

De entree is overdekt en geeft toegang tot de ruime hal met garderobe, trapopgang en moderne toiletinrichting, doorloop naar geriefelijke L-vormige woonkamer – 50 m2 – met prachtige lichtbeleving, inbouwhaard, schuifpui en fijn gestucte wanden. De keukenruimte is deels open en ingericht met een ruim opgestelde – neutrale – keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur. De aangrenzende bijkeuken met c.v.-ruimte heeft aansluitingen ten behoeve van witgoed, een deur naar de tuin en geeft toegang tot de dubbele garage welke is afgewerkt met een betonnen vloer en uitgevoerd met een dubbele inrijdeur en deur naar de tuin.

De eerste verdieping is eveneens verrassend groot en licht en biedt naast de overloop met separate moderne toiletinrichting een viertal mooi bemeten slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een deur naar het balkon. De badkamerruimte op deze verdieping is strak/modern uitgevoerd en ingericht met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel en inbouwverlichting.

De tweede verdieping betreft een volwaardige leefruimte en heeft naast de overloop een tweetal goed bemeten slaapkamers met voldoende bergruimte achter de knieschotten.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 650 m2

Algemeen:

Deze mooie, complete woning is recentelijk professioneel rondom geschilderd, gevoegd en geïmpregneerd en is voorzien van dubbele beglazing + muur-en dakisolatie.

Wij nodigen u uit voor een uitgebreide bezichtiging. Welkom.