€497.500 k.k

De Strikel 2, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €497.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Villa, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  2003
 3. Woonoppervlakte
  160 m2
 4. Aantal kamers:
  6 kamers (5slkmrs)
 5. Bijzonderheden:

  Onder architectuur ontworpen villa

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze zeer fraaie onder architectuur van Dorenbos Architecten ontworpen villa is op een unieke, zeer royale kavel gesitueerd in de gewilde woonwijk Pasveer.

Kenmerkend is de gezellige-doordachte indeling in combinatie met de vele lichtinval, ruime slaapkamers, twee badkamers, een mooi aangelegde tuin met volop privacy, een brede oprit en royale schuur/garage welke onder andere is voorzien van een krachtstroomvoorziening.

De indeling: overluifelde entree met trapopgang, uitgebreide elektra voorzieningen en moderne toiletinrichting, gezellige woonkamer met open haard en tuindeuren, woonkeuken met tijdloze keukenopstelling en eveneens tuindeuren naar terras en tuin, aangrenzende t.v./eetkamer, grote bijkeuken en aanpalende inpandige berging.
De 1e verdieping: ruime overloop, viertal ruime slaapkamers. een separaat toilet, badkamer (1) met douche, ligbad, vloerverwarming en badkamer (2) met douche en wastafel.
De 2e verdieping: prachtige torenkamer welke uitermate geschikt is als studeer/werk/logeerkamer.

Algemeen: de woning is in 2003 gebouwd en met oog voor detail afgewerkt. De isolerende voorzieningen zijn uitstekend en het geheel wordt verwarmd middels een combi-ketel gekoppeld aan radiatoren en vloerverwarming.

Perceel eigen grond : 1123 m2.

Deze fraaie woning kan eveneens worden gehuurd op basis van de leegstandswet.
De huurprijs bedraagt €.1400,– exclusief. Informeer naar de mogelijkheden.