€235.000 k.k

De Warren 28, Woudsend

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €235.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1981-1990
 3. Woonoppervlakte
  125 m2
 4. Aantal kamers:
  4 kamers (3slkmrs)
 5. Bijzonderheden:

  Energielabel C

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze vrijstaande woning met garage is op een prettige-zonnige woonstand in het dorp gesitueerd met o.a. vrij uitzicht richting de haven en brede groenstrook met kleinschalige speelvoorzieningen.

De woning is op traditionele wijze gebouwd (1988) en is gelegen op een kavel eigen grond van 389 m2 waarbij de achtertuin prachtig op de zon is gesitueerd.
De indeling kan in het kort als volgt worden omschreven: Ruime hal met trapopgang, toilet + fonteintje, interne doorgang naar royale garage met zolderberging (stahoogte) en c.v.-verwarming, ruime Z-vormige woonkamer (ca.40 m2) met tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met keurige keukenopstelling.
Eerste verdieping: Twee slaapkamers met balkon, royale ouderslaapkamer met vaste kastenwand aan de achterzijde van de woning, badkamerruimte met douche, vaste wastafel, tweede toilet en dakkapel, mogelijkheid tot het creƔren van een doorloop naar een ruime vierde kamer boven de garage!
Tweede verdieping: Ruime zolderberging welke bereikbaar is middels een vlizotrap.
Algemeen: De woning is 1988/1989 gebouwd en conform deze bouwperiode v.v.isolatie. De verwarming vindt plaats middels een combiketel welke is gesplitst in deels vloer-verwarming en deels radiatoren.
Woudsend is een zeer geliefd watersportdorp, heeft nog vele basisvoorzieningen en is op strategische afstand verwijderd van de plaatsen Lemmer en Sneek.