€359.000 k.k

Doerebout 11, Koudum

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €359.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1996
 3. Woonoppervlakte
  160 m2
 4. Aantal kamers:
  4, waarvan 3 slaapkamers
 5. Bijzonderheden:

  ZATERDAG 6 OKTOBER a.s. : OPEN HUIS VAN 11.00-15.00u.  VAN HARTE WELKOM

 6. Bouwvorm:
  traditionele bouw

Op fraaie en bovenal vrije locatie in het watersport dorp Koudum gelegen, vrijstaande villa met een royale tuin rondom, prachtige gebalanceerde indeling en royale maatvoering in combinatie met veel lichtinval. Deze energiezuinige woning – label B – kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met ruime hal, trapopgang, moderne toiletinrichting en toegang tot diverse vertrekken, ruime/gezellige woonkamer – ruim 50 m2 – met parketvloer, tuindeuren en een houtkachel, deels open keukenruimte met moderne keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met witgoedaansluiting en doorloop naar grote garage met c.v.-verwarming, plavuizenvloer en houten garagedeuren. Deze inpandige garageruimte is makkelijk te transformeren naar een werkkamer/slaapkamer etc.

De eerste verdieping is eveneens verrassend groot en heeft naast de overloop een drietal slaapkamers (ca.30/30/22 m2) waarvan slaapkamer twee is voorzien van een inloopkast en vaste kastenwand. Op deze verdieping kunnen vrij eenvoudig, twee extra kamers worden gerealiseerd. De badkamerruimte op deze verdieping is compleet, inclusief douche, ligbad, wandcloset, vloerverwarming en designradiator.

De tweede verdieping betreft een grote zolderruimte met stahoogte en bereikbaar middels een vlizotrap.

Algemeen:

De woning is gebouwd in 1996 door bouwbedrijf de Vries uit Koudum en is met veel zorg en oog voor detail gebouwd. Het geheel is uitstekend geïsoleerd en wordt verwarmd middels een recent geplaatste c.v.-ketel (2017) welke voor een groot deel is aangesloten op vloerverwarming en deels op radiatoren. De gehele woning is in lichte kleurstellingen uitgevoerd en is goed onderhouden. De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 630 m2.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.