€395.000 k.k

Douwelaan 2C Oentsjerk

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €395.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning 2^1kap
 2. Bouwjaar:
  2008
 3. Woonoppervlakte
  140 m2
 4. Aantal kamers:
  4 (waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige, groene woonstand, ligt deze fraai ontworpen helft van een dubbele woning, onder architectuur van Jan Dorenbos uit Roodkerk getekend en door bouwbedrijf Cornel uit Joure gebouwd,…solide, doordacht, goed geïsoleerd en prachtig afgewerkt waarbij zelfs de vrije achtertuin welke op het zuiden is gesitueerd
(07:00 uur tot 20:00 uur zon) met zorg is aangelegd.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting voorzien van wandcloset en fonteintje, trapopgang en doorloop naar ruime-lichte-woonkamer welke net als de entree is belegd met een robuuste/geoliede plankenvloer, houtkachel, erker en schuifpui naar terras en tuin, deels open keukenruimte welke is ingericht met een L-vormige-tijdloze keukenopstelling afgewerkt met een composietblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar ruime bijkeuken met tuindeur, aansluitingen ten behoeve van witgoed en toegang tot de garage voorzien van een betonvloer, warm en koud water, roldeur en achterdeur.

De eerste verdieping is eveneens verrassend ruim en licht en heeft naast de overloop met daglicht, een drietal mooi bemeten slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer woning-breed is uitgevoerd. De badkamerruimte op deze verdieping is eveneens tijdloos en keurig afgewerkt en ingedeeld met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel, spiegelkast en wandcloset.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en is bereikbaar middels een comfortabele vaste trap en biedt de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer en berging.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 297 m2.

Algemeen:

Deze traditioneel gebouwde, uitstekend onderhouden woning, is in 2008 gebouwd, uitstekend geïsoleerd (label A/zeer laag energieverbruik) en is keurig afgewerkt waarbij de wanden in fijn glasvezel en in lichte kleurstellingen zijn uitgevoerd. De ruimtelijke ligging van deze woning met o.a.een royale eigen oprit en achterom, is een mooi voorbeeld van een passende, stijlvolle inbreiding in het centrum van het dorp.

Oentsjerk is gelegen in de Trynwalden, een fraaie karakteristieke woonomgeving met boomwallen, fiets-en ruiterpaden en is op korte afstand gelegen van Leeuwarden en Dokkum. Het dorp heeft bovendien vele voorzieningen als scholen, winkels, sportaccommodaties, medisch centrum, etc.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.