€219.000 k.k

Finne 65, Hallum

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €219.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  110 m2
 4. Aantal kamers:
  5 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Royale, goed gemoderniseerde en verduurzaamde hoekwoning, op groot, zonnig perceel gelegen met o.a.een eigen brede oprit,… compleet klaar voor de nieuwe bewoners !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met toilet en fonteintje, uitgebreide elektrakast, trapkast en doorloop naar de lichte woonkamer met deels open keukenruimte welke is voorzien van een recent geplaatste moderne keukeninrichting en voorzien van diverse inbouwapparatuur, grote, uitgebouwde bijkeuken en houten veranda.

De eerste verdieping heeft naast de overloop, drie flinke slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met ligbad, badkamermeubel, wandcloset, designradiator en elektrische verwarming.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping, bereikbaar middels een vast trap en ingedeeld met een grote vierde slaapkamer en berging.

Algemeen:

De woning is voorzien van spouwisolatie, dakisolatie, dubbele beglazing en heeft naast een goed onderhouden combi-ketel + zonneboiler, een 18 stuks zonnepanelen. Dit alles zorgt ervoor dat de energiekosten fors zijn gereduceerd.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 370 m2.

Hallum heeft ca.3000 inwoners en is deels een forenzendorp met een goed voorzieningenniveau, inclusief basisscholen en sportvoorzieningen. Het dorp is gelegen aan open vaarwater met jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum.

Afstanden:
Stiens: 5 km
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km