€229.000 k.k

Galamagracht 41, IJlst

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €229.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  93 m2
 4. Aantal kamers:
  5 waarvan slaapkamers 4
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op zeer aantrekkelijke woonstand aan de oude gracht van IJlst gelegen, sfeervol en uitstekend gemoderniseerde grachtenwoning met o.a.zonnige achtertuin en uniek gebruiksrecht van de overtuin welke aan open vaarwater is gesitueerd.

De indeling van deze leuke woning, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting, keldertje en trapopgang, gezellige woonkamer met tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met recent geplaatste moderne/tijdloze keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar ruime/betegelde bijkeuken met witgoed aansluiting en badkamerruimte welke eveneens recentelijk is gemoderniseerd en o.a.is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel en inbouwverlichting(LED).

Ook de eerste verdieping is keurig afgewerkt, heeft naast de overloop met twee inbouwkasten, een viertal kamers, berging en heeft een vlizotrap welke toegang geeft tot de bevloerde vliering.

Algemeen:

De woning is stijlvol en keurig afgewerkt, heeft een gezellige/knusse indeling en is helemaal in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners.

Wonen op een unieke plek in Friesland….Welkom !