€279.000 k.k

Gooyumerlaan 8, Wons

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €279.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1906
 3. Woonoppervlakte
  60 m2
 4. Aantal kamers:
  4, waarvan slaapkamers 2
 5. Bijzonderheden:

  De woning is tot op heden in gebruik geweest als tweede woning maar kan uitstekend permanent worden bewoond.

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op unieke locatie gesitueerd, vlakbij de kop van de Afsluitdijk met rondom prachtig uitzicht over het Friese landschap, vrijstaande woning met schuur en dat alles op uw ‘eigen eiland’ met een oppervlakte van 1230 m2 deels grenzend aan klein vaarwater. De woning is tot op heden in gebruik geweest als tweede woning maar kan uitstekend permanent worden bewoond.

Verrassend is de grote schuur (voormalige stal) met grote toegangsdeuren, betonvloer, beschoten hoge kap met deels een grote zolder. Deze schuur biedt vele mogelijkheden en is gebouwd aan de achterzijde van de woning. De woning zelf biedt naast de gezellige woonkamer met haard, balkenplafond, oude tegelwand en bedsteden, een tweetal ruime slaapkamers, separaat toilet en een eenvoudige badkamer welke is voorzien van een vaste wastafel
en douche. De knusse woonkeuken is eveneens eenvoudig ingericht en heeft een mooie lichtbeleving.
De eerste verdieping met dakkapel, is bereikbaar middels een houten steektrap en is uitermate geschikt ten behoeve van het realiseren van extra kamers.

Algemeen:

De woning wordt centraal verwarmd en is deels voorzien van dubbele beglazing.

Afspraken voor bezichtiging kunnen alleen plaatsvinden door het maken van een afspraak met de verkopende makelaar. Aan foutieve vermeldingen in de presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.