€259.000 k.k

Gossepalen 11, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €259.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  128 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze royale, keurige en goed gemoderniseerde middenwoning is op een fijne, ruimtelijke locatie in de wijk ‘De Domp’ gesitueerd….aan de buitenrand met o.a.een fijne achtertuin op westen gelegen met vrijstaande stenen berging en achterom.

De indeling van deze complete woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Hal met vernieuwde voordeur, trapopgang, royale – lichte – z-vormige woonkamer met vaste kasten, laminaatvloer en deels open keukenruimte met keurige inrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur, tussenhal/bijkeuken en moderne toiletinrichting (wandcloset)

De eerste verdieping heeft recht opgetrokken gevels en heeft naast de overloop met moderne toiletinrichting en vaste kast, een drietal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer kamerbreed is uitgevoerd en o.a.toegang geeft tot het balkon. De badkamerruimte op deze verdieping is modern en keurig afgewerkt en ingericht met een douche, vaste wastafel en designradiator.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop met wasmachine aansluiting een grote vierde slaapkamer met twee moderne velux dakramen. De derde verdieping betreft een vliering/berging.

Algemeen:

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een c.v.-combi-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren.

Deze mooie, verzorgde – instap-klare – woning laten wij jou graag bekijken. Welkom !