€749.000 k.k

Harinxmastrjitte 10, Heeg

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €749.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  172 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

In het hart van het watersportdorp Heeg staat op een historische plek en op loopafstand van het gezellige centrum, deze mooie royale woning. De woning is groter en ruimer dan de foto’s doen vermoeden. Deze onder architectuur gebouwde woning, is goed onderhouden en gesitueerd op een royale kavel met een mooie zonnige tuin welke op het zuiden is gericht en grenst aan open vaarwater dat in rechtstreekse verbinding staat met het Heegermeer. Vanuit de woning heeft u zowel vanuit de woonkamer als de woonkeuken zicht op het Heegermeer.
U vaart met uw sloep vanaf de aanlegplaats op uw eigen erf binnen vijf minuten naar het Heegermeer. In de tuin is voldoende ruimte voor het eventueel aanleggen /realiseren van uw eigen insteekhaven.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, centrale hal met garderobe, toilet, uitgebreide elektrakast en trapopgang, doorloop naar grote-gezellige woonkamer (ca.55 m2) met open haard, schuifpui en verlaagde zithoek, kantoor/thuiswerkkamer/t.v.-kamer, deels open keukenruimte met Bruynzeel keukeninrichting, bijkeuken met aansluitingen t.b.v.witgoed, zijdeur en doorloop naar grote garage welke o.a. is voorzien van verwarming en betonvloer.

De eerste verdieping heeft naast de vide, een grote overloop met werk/zithoek, vier slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de westzijde zijn voorzien van een dakkapel. De ouderslaapkamer aan de zuidzijde van de woning is woning-breed uitgevoerd, is voorzien van vaste kasten, een balkon en heeft een schitterend uitzicht over de tuin met grote oude bomen en het Heegermeer. De badkamerruimte met dakkapel op deze verdieping is uitgevoerd met een dubbele vaste wastafel, douche, ligbad en toilet.

De tweede verdieping betreft een bevloerde bergzolder en is bereikbaar middels een vlizotrap.

Algemeen: een veelzijdige woning op een unieke plek. Welkom.