prijs op aanvraag k.k

Harinxmastrjitte 10, Heeg

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  prijs op aanvraag k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1971-1980
 3. Woonoppervlakte
  172 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

In het hart van het watersportdorp Heeg staat op een historische plek, pal tegenover de kerk en op loopafstand van het gezellige centrum, deze robuuste, grote woning welke heden ten dage als villa zou worden betiteld. De woning is onder architectuur gebouwd, is goed onderhouden, ruim en is op een zeer royale kavel gesitueerd waarbij de diepe-parkachtige- achtertuin met mooie zichtlijnen op het meer en het Friese landschap, direct grenst aan open vaarwater…..

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, centrale hal met garderobe, toilet, uitgebreide elektrakast en trapopgang, doorloop naar grote-gezellige woonkamer (ca.55 m2) met open haard, schuifpui en verlaagde zithoek, kantoor/thuiswerkkamer/t.v.-kamer, deels open keukenruimte met Bruynzeel keukeninrichting, bijkeuken met aansluitingen t.b.v.witgoed, zijdeur en doorloop naar grote garage welke o.a. is voorzien van verwarming en betonvloer.

De eerste verdieping heeft naast de vide, een grote overloop met werk/zithoek, vier slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de westzijde zijn voorzien van een dakkapel. De ouderslaapkamer aan de zuidzijde van de woning is woning-breed uitgevoerd, is voorzien van vaste kasten, een balkon en heeft een schitterend uitzicht over de tuin met grote oude bomen en het Heegermeer. De badkamerruimte met dakkapel op deze verdieping is uitgevoerd met een dubbele vaste wastafel, douche, ligbad en toilet.

De tweede verdieping betreft een bevloerde bergzolder en is bereikbaar middels een vlizotrap.

Algemeen: een veelzijdige woning op een unieke plek. Welkom.