€439.000 k.k

Heiligeweg 8, Harlingen

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €439.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning , gerenoveerde stadswoning
 2. Bouwjaar:
  1906-1930
 3. Woonoppervlakte
  143 m2
 4. Aantal kamers:
  7 (waarvan slaapkamers 6)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Aan de Heiligeweg 8, in de historische binnenstad van Harlingen, staat deze gezellige, goed gerenoveerde stadswoning met vrije/groene achtertuin op het zuiden gesitueerd met o.a.diverse terrasjes en een vrijstaande separate woning/praktijkruimte welke de achtertuin begrenst. Een heel compleet, sfeervol huis waar de huidige eigenaren verkopers met veel plezier en liefde voor het pand hebben gewoond…eigenlijk een instap-klare-woning.

 

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Hal met uitgebreide elektrakast, eetkamer met deels open keukenopstelling v.v.diverse inbouwapparatuur, tuingerichte – lichte woonkamer – met plankenvloer, houtkachelaansluiting, stucplafond, tussenportaal met trapopgang en vaste kast, doorloop naar royale bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed.
De eerste verdieping heeft naast de overloop met separate toiletinrichting, een drietal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de tuinzijde is voorzien van een grote vaste kastenwand. De badkamerruimte is keurig-strak ingericht en ingedeeld met een douche, vaste wastafel en ligbad.
De tweede verdieping betreft een bevloerde bergzolder met stahoogte welke is te bereiken middels een vlizo trap.

Het praktijkpand-tweede huis:

Dit vrijstaande bijgebouw heeft de kwaliteit van een vrijstaand stadshuisje en is op dit ogenblik in gebruik als praktijkruimte maar kan ook prima worden gebruikt voor andere zzp gerelateerde beroepsgroepen, gastenverblijf, B&B, mantelzorg, atelier, etc…. en kan eventueel als luxe garage ruimte worden gebruikt….de indeling en afwerking laat zich als volgt omschrijven:
Entree/hal met kitchenette, vaste kast, toilet met fonteintje, praktijkruimte/woonruimte, bijkeuken annex berging met trapopgang naar…
De eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, grote slaapkamer met veluxraam en vaste kast.
Ook hier is de afwerking strak en smaakvol uitgevoerd met oog voor detail…
Het bijgebouw heeft een eigen c.v.-ketel gekoppeld aan radiatoren waarbij de praktijkruimte is voorzien van vloerverwarming

Algemeen:

Deze mooie stadswoning is een perfecte combinatie van moderne en authentieke elementen, is passend gemoderniseerd en voorzien van de nodige isolerende voorzieningen waaronder toepassing van grotendeels kunststofkozijnen en ramen (oude stijl en kleurstellingen) in dubbel glas uitgevoerd waarbij zelfs de glas-in-loodramen niet zijn vergeten.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 208 m2.