€385.000 k.k

Helling 54, Heeg

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €385.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning, eindwoning
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  160 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een markante en historische locatie en op directe loopafstand van het gezellige centrum en de jachthaven(s) gelegen, professioneel gerenoveerde woning (voormalig drie arbeiderswoninkjes) met o.a.een brede/zonnige tuin, besloten zonneterras met veranda, eigen oprit geschikt voor twee auto’s en een royale schuur. Een bijzonder leuke, verrassend grote maar bovenal…gezellige woning ! Bovendien is deze woning leeftijdsbestendig te bewonen omdat er tevens een moderne badkamer en een extra kamer op de begane grond zijn gerealiseerd. Ook voor de kopers die veel thuis kunnen werken of een praktijkruimte/kantoorruimte ambiëren, is deze woning uitermate geschikt.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met o.a.een prachtige trapopgang (gemaakt door scheepstimmerman Pronk), moderne toiletinrichting, toegang tot diverse vertrekken, ruime-lichte-woonkamer met deels open keukenruimte/leefkeuken met rvs-keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, middels tuindeuren toegang tot intieme, zonnige plaats/binnentuin met veranda, tweede kamer/studeerkamer/slaapkamer en moderne badkamer welke is voorzien van een regendouche, badkamermeubel en designradiator.

De eerste verdieping heeft naaste de brede overloop met separate wasruimte, een drietal royale slaapkamers en een moderne badkamer met o.a.een natuurstenen ligbad, dubbele vaste wastafel, inloopdouche en wandcloset.

Deze woning is uitstekend gerenoveerd en afgewerkt, goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 302 m2.

Een verkoop bij inschrijving kan deel uitmaken van de verkoopprocedure.
Op vrijdag 18 juni a.s. zullen de bezichtigingen plaatsvinden.