€355.000 k.k

Hemdijk 7, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €355.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1955
 3. Woonoppervlakte
  128 m2
 4. Aantal kamers:
  4 ( waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze markante en bovenal gezellig ingedeelde woning, is op een prachtige, ruimtelijke locatie gesitueerd in de wijk Hemdijk en heeft naast de prettige lichtbeleving, een fraai aangelegde, zonnige tuin en vrijstaande garage. Een heel complete, goed onderhouden woning… en op directe loopafstand van het centrum, station en scholen verwijderd !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:Uitgebouwd tochtportaal met aansluitend de centrale hal met o.a.toiletinrichting en toegang tot diverse vertrekken, mooie doorzonkamer met rookkanaal en originele serre met tuindeur naar terras, separate (eet)keuken met nette/tijdloze keukeninrichting, bijkeuken en toegang tot flinke kelderruimte met sta-hoogte ! Via de bordestrap met prachtige glas-in-lood-ramen bereikt u de eerste verdieping welke is ingedeeld met een ruime overloop, separate toiletinrichting, drie slaapkamers, royaal balkon en badkamer met douche en vaste wastafel.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap, is bevloerd en is voorzien van tuimelramen.

Algemeen:

De woning is in lichte kleurstellingen uitgevoerd, is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing, spouwisolatie en wordt verwarmd middels een recent geplaatste c.v.-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren. Veel interne bergruimte o.a.door toepassing van vaste kasten en een grote vrijstaande garage maken deze mooie woning tenslotte helemaal compleet.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 454 m2.