€795.000 k.k

het Gemaal 21, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €795.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande watervilla
 2. Bouwjaar:
  2008
 3. Woonoppervlakte
  250 m2
 4. Aantal kamers:
  6 waarvan 4 slaapkamers
 5. Bijzonderheden:

  Deze bijzondere villa is onder architectuur van Hilbrand Tigchelaar getekend.

  Energielabel A

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze luxueuze en degelijk gebouwde vrijstaande villa ( bouwjaar 2008) is op een prachtige locatie in de waterwijk Oudvaart II gesitueerd en uiteraard aan open vaarwater gelegen. Water, riet en stroken grasland omringen de villa waardoor het thema “wonen in de natuur” hier op unieke wijze is ingevuld.Bijzonder is tevens te noemen dat de grote terrassen optimaal op de zon zijn gelegen en er tevens een volledige voorbereiding is gemaakt voor de liefhebber van een derde terras/daktuin.

Deze bijzondere villa welke onder architectuur van Hilbrand Tigchelaar is getekend, kunnen wij als volgt omschrijven:

Centrale entree met ruime hal, moderne toiletinrichting met fonteintje, uitgebreide elektrakast, toegang tot diverse vertrekken waaronder een grote kelderruimte (ca.17 m2) en een inpandige garage/berging met wateraansluiting en een royale bijkeuken. Op de begane grond bevinden zich tevens een viertal ruime slaapkamers waarvan drie slaapkamers toegang hebben tot een royaal waterterras ( ca.40 m2) met watervoorziening, rvs zwemtrap en mogelijkheid voor aanleg boten.
De badkamerruimte is compleet en modern afgewerkt en o.a. voorzien van een dubbele vaste wastafel, douche, ligbad en tweede toilet.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met toiletinrichting, een zeer royale, zonnige woonkamer (ca.70 m2) met veel lichtinval, een houtkachel en twee schuifpuien naar een groot zonneterras (ca.63 m2) met spiltrap naar onderliggend waterterras. De keukenruimte is deels open en ingericht met een stijlvolle-luxe keukeninrichting welke uiteraard is voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur. Deze woonverdieping heeft tevens een opgang met vaste trap naar het dak en een tweede kamer (ca.23 m2) welke is in te richten als een t.v.-kamer, speelkamer, kantoorruimte of extra woonkamer.

Algemeen:

De villa is volledig onderhoudsvriendelijk door toepassing van kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren. Daarbij is de villa zeer energiezuinig gebouwd en wordt volledig verwarmd middels vloerverwarming. Een efficiënte warmtepompinstallatie (o.b.v. aardwarmte) zorgt voor een behaaglijk en comfortabel woonklimaat. De warmtepompinstallatie heeft tevens een automatische koelingsfunctie bij warm weer. De afwerking van de villa is luxe waarbij kleurstellingen in lichte tinten zijn uitgevoerd. De ruimtelijke beleving van deze villa wordt nog eens extra geaccentueerd door toepassing van hoge plafonds en veel lichtinval door de grote raampartijen welke aan de zonzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens en knikarm zonweringen.
U bent van harte welkom om deze bijzondere woning te bezichtigen!

Afspraken voor bezichtiging kunnen alleen plaatsvinden middels het maken van een afspraak met de verkopende makelaar.