€569.000 k.k

het Gemaal 29, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €569.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  2008
 3. Woonoppervlakte
  166 m2
 4. Aantal kamers:
  4 ( waarvan 3 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige locatie in de woonwijk Oudvaart II gelegen, vrijstaande, onder architectuur van MA2 Architecten ontworpen villa met eigen aanlegplaats en veel privacy rondom de woning.

De indeling van deze keurig en strak afgewerkte villa kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Overdekte entree, ruime hal met trapopgang, uitgebreide elektrakast inclusief krachtstroom aansluiting, moderne toiletinrichting met waskom, watergerichte woonkamer met zeer fraai woningbreed/hoog panoramaraam welke zorgdraagt voor een zeer prettig lichtaspect en beleving van de natuurelementen ! De keukenruimte is in volle harmonie met de woonkamer ontworpen en in lichte-neutrale tinten uitgevoerd en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vaatwasser, volautomatische koffie machine, gaskookplaat, combi-oven,  cooker en waterontharder. De royale provisiekast/inloopkast maakt de keukenruimte helemaal compleet. De aangrenzende bijkeuken met keukenblok, vaste kast en c.v.opstelling (Intergas HR-combi2010) is eveneens keurig en strak afgewerkt wat ook geldt voor de aangrenzende garageruimte.
De eerste verdieping heeft een ruime overloop met hobby-ruimte/kantoorruimte/t.v.-hoek en drie ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is uitgevoerd met een woning brede vaste kast. De badkamerruimte/wellness ruimte is ingericht met een originele drie persoons Finse sauna, een dubbele douche, dubbele vaste wastafel en tweede toilet en is voorzien van elektrische vloerverwarming.
Algemeen:
De villa is keurig en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail en is volledig in lichte, natuurlijke tinten uitgevoerd. De isolerende voorzieningen zijn uitstekend waarbij vermeldenswaard dat de stroomvoorziening wordt opgewekt middels een achttal zonnepanelen. De verwarming vindt plaats middels vloerwarming en deels radiatoren.
Welkom voor een uitgebreide bezichtiging welke u via ons kantoor kunt inplannen.