€389.500 k.k

Hoofden 38, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €389.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  herenhuis, geschakelde woning type "Pakhuis"
 2. Bouwjaar:
  2008
 3. Woonoppervlakte
  180 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan 5 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

 

Stijlvol,….royaal,….licht,….luxe,….,vaarwater,….vrij !

Deze royale pakhuiswoning is recent gebouwd en heeft naast de forse inhoud  (600 m3), een speelse/praktische indeling waarbij de perfecte zonligging en toepassing van de vele ramen voor een aangenaam binnenklimaat zorgen.  De afwerking is uitstekend, luxe en stijlvol uitgevoerd waarbij de natuurlijke kleurstellingen voor een evenwichtig karakter zorgen.  Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de fraai aangelegde tuin met eigen steiger (ca.10 meter lang) waar met gemak uw boot kan worden afgemeerd (doorvaarhoogte 1.50m). Deze tuin is optimaal op de zon gesitueerd, biedt veel privacy en heeft een vrij/groen uitzicht !

 

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met moderne toiletinrichting en fonteintje, toegang tot o.a. een vergrote, inpandige berging (meerwerk) welke net als de gehele begane grond is belegd met een moderne, strak vormgegeven grijze plavuizenvloer, doorloop naar watergerichte woonkamer met hoge ramen,tuindeuren, stucplafond en stucwanden welke in verbinding staat met de deels open keukenruimte welke is ingericht met een luxe/tijdloze keukeninrichting en diverse hoogwaardige inbouwapparatuur. De hardhouten trap (meerwerk) geeft toegang tot de…

De eerste verdieping:

Deze verdieping heeft naast de centrale overloop met moderne toiletinrichting en fonteintje, een drietal ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van vaste jaloezieën en zijdeur naar beschut/vrij dakterras en een complete, luxe/strak afgewerkte badkamer met o.a. een ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel, designradiator en vloerverwarming.

De tweede verdieping betreft een volwaardige ruimte  en heeft naast de ruime overloop, een separate waskamer met witgoedaansluitingen en een tweetal vorstelijk bemeten (slaap)kamers waarvan de kamer aan de waterzijde is voorzien van een vaste kastenwand.

Algemeen:

Deze bijzonder fraaie woning is recent gebouwd, uitstekend en luxe afgewerkt en volledig in-stap-klaar. Het buitenschilderwerk is 2016 nog uitgevoerd. Uiteraard zijn de isolerende voorzieningen helemaal up to date. De basisscholen, winkels en het gezellige centrum van Sneek zijn slechts op enkele fietsminuten verwijderd ! U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.