€169.000 k.k

Hugo de Grootstraat 9, Sneek

Kenmerken

  1. Vraagprijs:
    €169.000 k.k
  2. Status:
    Verkocht

Bouw

Op ruime woonstand in de wijk de Zwette gelegen, keurige, goed onderhouden hoekwoning op royaal, zonnig perceel gesitueerd waarbij het centrum, station, scholen slechts op loopafstand de woning zijn verwijderd.

De indeling van deze hoekwoning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale/ruime entree, trapopgang en provisiekast, lichte doorzonkamer met erker, parketvloer en voorzethaard, separate keukeninrichting welke is voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluiting voor witgoed en aansluitende hobbyruimte.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en biedt ruimte aan een drietal ruime slaapkamers met inbouwkasten waarvan de ouderslaapkamer toegang heeft tot een balkon, badkamer met ligbad, tweede toilet en loopdeur naar droogplat.

De tweede verdieping betreft een vliering geschikt voor berging.

Algemeen:

Kozijnen zijn vrijwel overal vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing, verwarming vindt plaats middels een c.v.-installatie AWB (2010) gekoppeld aan radiatoren, spouwmuren zijn geïsoleerd en het schilderwerk van het exterieur is in het jaar 2017 uitgevoerd. Recentelijk is een vrijstaande houten schuur gerealiseerd in de achtertuin en is er voldoende parkeergelegenheid op het eigen erf.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 375 m2.