€215.000 k.k

Wilhelminastraat 2E, IJlst

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €215.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, hoekwoning
 2. Bouwjaar:
  2015
 3. Woonoppervlakte
  80m2
 4. Aantal kamers:
  4, waarvan slaapkamers 3
 5. Bouwvorm:
  Bestaande bouw

Deze recent gebouwde, onderhoudsarme eindwoning (2015) met diepe zonnige achtertuin, royale houten bergschuur met geïntegreerde veranda en eigen oprit, is op een kindvriendelijke locatie nabij het station en historische centrum van IJlst gelegen. De woning is voorzien van diverse extra’s welke in de bouw van de woning op een doordachte wijze zijn meegenomen. Zo heeft de woning prachtige tuindeuren naar de aangelegde tuin (Simon Dotinga), een grote vaste inbouwkast, een tweede toilet, een vaste trap naar zolder waar tevens extra dakramen zijn geplaatst.

De indeling van deze frisse woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal met uitgebreide elektrakast, moderne toiletinrichting met fonteintje, trapopgang en doorloop naar gezellige-lichte-tuingerichte woonkamer met o.a.tuindeuren naar terras en tuin, royale vaste kast, straatgerichte keukenruimte welke is voorzien van een strak vormgegeven keukeninrichting met bijbehorende hoogwaardige inbouwapparatuur.

De eerste verdieping heeft een tweetal ruime slaapkamers welke prachtig worden belicht, een moderne badkamer met douche, vaste wastafel en wandcloset en een vaste trap naar….

De tweede verdieping: deze verdieping is een volwaardige verdieping, is voorzien van extra ramen en kan worden gebruikt ten behoeve van het realiseren een extra slaapkamer en berging.

Algemeen:

Deze onderhoudsarme woning is keurig gebouwd en afgewerkt, is uitstekend geïsoleerd, voorzien van diverse extra voorzieningen en wordt verwarmd middels een HR-combi-ketel welke op de begane grond is gekoppeld aan vloerverwarming.  Kortom: compleet en instapklaar !

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 235 m2.

U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging.