€785.000 k.k

IJlsterkade 10, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €785.000 k.k
 2. Status:
  Te koop

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande moderne woning met authentieke schuur onder architectuur gerestaureerd.
 2. Bouwjaar:
  1991-2000
 3. Woonoppervlakte
  285 m2
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bijzonderheden:

  prachtige locatie, direct aan groot vaarwater gelegen met uitzicht op de Waterpoort

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige ‘Sneker’ locatie met o.a.uitzicht op de Waterpoort, direct aan groot vaarwater gelegen, vrijstaande, moderne woning (bouwjaar 1997/1998) met prachtige authentieke schuur welke onder architectuur is gerestaureerd (1987), ruim erf met voldoende parkeermogelijkheden, mooi aangelegde tuin, eigen oever (ca. 17 meter) met hardhouten walsbeschoeiing en botenhelling. Het beste van twee werelden voor diegene die al heel lang op zoek is naar deze unieke combinatie !

Wij kunnen in het kort de opstallen als volgt omschrijven:

Woonhuis:

De woning is zoals aangegeven van een recent bouwjaar, is solide gebouwd en heeft een gezellige/praktische indeling met prachtige lichtinval en mooie zichtlijnen over het groot vaarwater en de Sneker Waterpoort. De ruime entree met uitgebreide elektrakast, geeft toegang tot de watergerichte woonkamer (L) en heeft naast de plavuizenvloer met vloerverwarming en gashaard, een extra studeerkamer, vaste kasten en staat deels in open verbinding met de royale keukenruimte welke is voorzien van een moderne keukeninrichting met bijbehorende inbouwapparatuur. In het verlengde van de keukenruimte, bevindt zich een tussenportaal met buitendeur en vaste kast en is o.a.de grote bijkeuken bereikbaar en de moderne badkamer met inloopdouche en drie persoons sauna welke op traditionele wijze kan worden gebruikt of op basis van infrarood.

De eerste verdieping is bereikbaar middels een tussenportaal met o.a.moderne toiletinrichting en fonteintje. Deze verdieping is verrassend groot en biedt naast de complete badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel en tweede toilet, een viertal slaapkamers waarvan de watergerichte slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en Frans balkon.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, heeft sta-hoogte, een vaste wastafel, c.v.-verwarming en biedt mogelijkheden voor het realiseren van een extra kamer.

Schuur:

Zoals aangegeven, is deze ruime schuur (ca.11m x ca.20m) prachtig gerestaureerd en voorzien van o.a.grote inrijdeuren aan de straatzijde en de waterzijde (bijvoorbeeld voor boot op trailer), is voorzien van modern electra, riolering en centrale verwarming met optie voor gebruik van een heather welke thans niet is aangesloten.
De begane grond is afgewerkt met een betonnen vloer, heeft een tweetal toiletten, een kantoor en twee royale rechthoekige ruimtes welke ook eenvoudig tot een grote ruimte zijn samen te voegen.
De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en biedt over de volle lengte en breedte mogelijkheden voor stalling en/of hobby. Ook is hier een kleine hijs installatie gemaakt voor het takelen van zwaardere materialen.

Algemeen:

Wonen op een zeer markante, fijne locatie aan groot vaarwater gesitueerd met weinig onderhoud, in hartje binnenstad met een grote schuur voor hobby’s (boten/auto’s etc), voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en een mooie zonnige tuin….

U bent van harte welkom.