€289.500 k.k

It Bûtlân 5, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €289.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  helft van een dubbele woning met garage
 2. Bouwjaar:
  1996
 3. Woonoppervlakte
  126 m2
 4. Aantal kamers:
  6 ( waarvan 4 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

In de wijk Pasveer, vlakbij de scholen, supermarkt en jachthaven gelegen, staat deze complete helft van een dubbele woning met garage, bijkeuken en fraai aangelegde zonnige tuin. De woning is ondanks het recente bouwjaar inmiddels weer gemoderniseerd en afgewerkt met een luxe-tijdloze keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur en een recent vernieuwde badkamer.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met overdekte entree/carport met inbouwverlichting, hal met toilet en fonteintje, uitgebreide elektrakast en trapopgang, ruime L-vormige woonkamer met o.a.tuindeuren naar terras en tuin, deels open keukenruimte met uitgebreide tijdloze inrichting en voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken en ruime garage welke o.a.is afgewerkt met een betonnen vloer, houten uitrijdeuren en tuindeur naar achtertuin.

De eerste verdieping heeft een drietal ruime slaapkamers, een dakkapel en een complete/recentelijk vernieuwde badkamer met o.a.een badkamermeubel, wandcloset en douche.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de overloop een vierde slaapkamer, kantoortje en berging.

Algemeen:

De woning is goed onderhouden, in lichte kleurstellingen uitgevoerd en eigenlijk…..in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners. De achtertuin met achterom, is op het noordwesten gesitueerd en heeft een uitstekende zonnestand. Deze tuin is ongeveer 2/3 jaar terug opnieuw aangelegd en betreft een zogenaamde ‘Prairie tuin’ (groen en toch onderhoudsarm).

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 317 m2.