€395.000 k.k

It String 2, Arum

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €395.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1992
 3. Woonoppervlakte
  126 m2
 4. Aantal kamers:
  3 (waarvan slaapkamers 2)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

In het mooie dorpje Arum (met supermarkt, scholen, sportverenigingen, etc.), prachtig gelegen in de ‘kleine historische bouwhoek’, vlak bij de A7 (afsluitdijk/Amsterdam) en op directe fietsafstand van het gezellige havenstadje Harlingen en het oude universiteitsstadje Franeker is deze vrijstaande woning te koop.  Deze woning uit 1992 is liefdevol kompleet gemoderniseerd en geheel verduurzaamd.  Dit huis heeft geen gasaansluiting meer, is geheel geklimatiseerd voor de warme zomerdagen en in de winter zorgt de vloerverwarming voor een lekker binnen klimaat.  In 2021 heeft dit huis meer energie opgewekt (ca. 500 kWh) als de woning (incl verwarming, warm water en alle andere elektrische afnemers) verbruikten, dankzij 33 zonnepanelen, 60 heatpipes en een 800l zonneboiler.  Verder is er aan alles gedacht bij de verduurzaming, het huis beschikt bijv. ook over balansventilatie met warmte terugwinning.  De verbouwing is geheel met lokale bedrijven gerealiseerd.  De eigenaren verkopen dit huis omdat er sprake is van heimwee naar hun familie in Zwitserland.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Ruime lichte entree met centrale trapopgang en toegang tot o.a. een moderne badkamer met toiletinrichting (wandcloset) en o.a. royale douche, badkamermeubel, designradiator en inbouwverlichting.
LEUK DETAIL: DEZE WONING IS VOOR LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN KLAAR GEMAAKT.
De woonkamer is L-gericht, heeft veel lichtinval en staat in verbinding met de royale woonkeuken/tuinkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras. De tuinkamer/woonkeuken kan eenvoudig worden gesplitst van de keukenruimte zodat er een royale slaapkamer op de begane grond ontstaat. Deze ruimtes zijn net als de badkamerruimte op de begane vloer en drempelloos en in 2020 volledig vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De aangrenzende bijkeuken staat vervolgens weer in verbinding met de royale aangebouwde garage welke is voorzien van een betonvloer en houten uitrijdeuren.
De eerste verdieping heeft een grote overloop met werkhoek met een Velux dakraam en twee royale slaapkamers met voldoende berging achter de knieschotten en een open gewerkte kap welke voor een aangenaam ruimtelijk effect zorgen.
De tuin rondom, beschikt over een op de zon gesitueerd terras, is fraai aangelegd en bied een oprit geschikt voor het parkeren van twee auto’s.
Deze woning is tot in detail aangepast, klimaatneutraal en volledig in-stap-klaar voor de nieuwe bewoners !!
Het perceel oppervlak bedraagt 325 m2 eigen grond.