€389.500 k.k

It Swee 15, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €389.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  2 onder 1 kap woning
 2. Bouwjaar:
  2000
 3. Woonoppervlakte
  175 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan 5 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Aan vaarwater in de gewilde wijk Pasveer gelegen, royale/degelijk gebouwde helft van een dubbel herenhuis dat volledig is onderkelderd (volwaardige leefruimte/ca.60 m2). Gezellig en praktisch ingedeeld met o.a. een vijftal ruime slaapkamers. Een compromisloos leefhuis welke in veel opzichten meer biedt dan veel vrijstaande woningen.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale hal met toegang tot de kelderruimte, uitgebreide elektrakast, trapopgang, moderne toiletinrichting met fonteintje . Tevens toegang tot de U-vormige woonkamer (ca.45 m2) met houtkachel en schuifpui naar terras en tuin, woonkeuken (ca. 25 m2) met eethoek en hoekkeukenopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, inpandige berging/bijkeuken.

De eerste verdieping heeft een viertal ruime slaapkamers waarvan de kamers aan de waterzijde zijn v.v. een balkon/dakterras. De ruime badkamer op deze verdieping is compleet ingericht met een douche, ligbad, dubbele vaste wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en biedt op dit ogenblik ruimte aan een vijfde slaapkamer en berging/voorzolder.

De kelderruimte onder het huis is eveneens via de tuinzijde met een hellingbaan met vaste trap te bereiken. Deze kelder betreft een originele ruimte welke tijdens de bouw in het jaar 2000 is gerealiseerd en kan uitstekend worden gebruikt als wellnessruimte/hobbyruimte/berging.

De diepe/watergerichte achtertuin is op het noorden gesitueerd maar heeft vrijwel de gehele dag zon ! De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 419 m2.

De woning is in het jaar 2000 gebouwd door Bouwbedrijf Buwalda en in samenspraak met de huidige bewoner ontworpen. Deze kwaliteitswoning, degelijk gebouwd, laten wij u graag zien.
Welkom !