€269.000 k.k

It Sypke 8, Heeg

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €269.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning - eindwoning
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  108 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapakamers 4 )
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op fraaie woonstand met prachtige zichtlijnen over het water en het Friese landschap, staat deze leuke en vooral verrassende woning met eigenlijk een monumentaal karakter gelet op de fraaie details aan de buitengevel, de zichtbare balkenplafonds en de paneeldeuren die vrijwel allemaal nog aanwezig zijn. Verrassend is niet alleen het uitzicht en de binnenruimte…ook de tuin aan de achterzijde van de woning met eigen oprit en de grote houten garage (geschikt voor twee auto’s) maakt deze woning helemaal compleet..

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Zij entree/hal met trapopgang en toegang tot diverse vertrekken waaronder de gezellige woonkamer met o.a.balken plafond, fraaie lichtinval en schitterend uitzicht, ruime slaapkamer/studeerkamer met inloopkast, eetkeuken met keurige-tijdloze keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar bijkeuken, toiletinrichting en badkamer met douche, vaste wastafel en aansluitingen ten behoeve van witgoed.

De eerste verdieping heeft naast de overloop met vaste kast een drietal slaapkamers waarvan de slaapkamer aan voorzijde een authentieke-uitgebouwde dakkapel heeft met mooi uitzicht..

Algemeen:

De woning is ca.1890 gebouwd, wordt centraal verwarmd middels een combi-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren, is deels voorzien van dubbele beglazing en vloerisolatie.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 270 m2