€489.000 k.k

Izeren Helling, IJlst

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €489.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  2003
 3. Woonoppervlakte
  175 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze fraai ontworpen villa, is op een ruimtelijke, zonnige locatie gesitueerd, heeft een directe verbinding met groot vaarwater (eigen oever ca.15 meter lengte) en is op directe loopafstand verwijderd van het historische stadscentrum van IJlst. De tuin is gelegen op het zuidwesten. Aan de voorzijde van de woning wordt uitgekeken over een ruim water (de Houtkolk).


De indeling van deze zonnige woning (zeer prettige lichtinval) kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Overdekte entree, centrale hal met moderne toiletinrichting, toegang tot diverse vertrekken waaronder een ruime slaap-werkkamer en bijkeuken met buitendeur, ruime Z-vormige woonkamer met schuifpui naar terras en tuin en aansluiting voor een gashaard, deels open keukenruimte welke is ingericht met een kwalitatief hoogwaardige keukeninrichting en bijbehorende inbouwapparatuur.
De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de overloop met een separate wasruimte, een drietal ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een royale inloopkast en deur naar balkon. De badkamerruimte is eveneens praktisch en ruim van opzet en ingericht met een dubbele vaste wastafel, douche, ligbad, wandcloset en is voorzien van daglicht.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is aan te merken als een zolderruimte ten behoeve van berging.
Algemeen:
De villa is volledig in lichte kleurstellingen uitgevoerd waarbij de wanden veelal in fijn spac werk zijn uitgevoerd. De vloer op de begane grond is belegd met een stijlvolle Maple parketvloer. De tuin rondom is fraai aangelegd, biedt veel privacy en zonnestand en heeft meerdere terrassen en een vrijstaande houten bergschuur. De oprit aan de voorzijde van de woning is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
Een complete, sfeervolle villa, instap-klaar, direct verbonden met vaarwater, veel privacy en zonnestand en dat alles op directe afstand van de voorzieningen in de stad IJlst en slechts 5 km van het centrum van Sneek gelegen !
U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging welke uitsluitend op afspraak met de verkopende makelaar kan worden gemaakt.