€575.000 k.k

Jachthavenstraat 1, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €575.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa
 2. Bouwjaar:
  1931-1944
 3. Woonoppervlakte
  377 m2
 4. Aantal kamers:
  10 ( waarvan 6 slaapkamers)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Stadsvilla met karakter en een rijke Sneeker historie welke bovendien is gesitueerd in een van de mooiste straten van Sneek in de gewilde Bomenbuurt , de beste woonbuurt van Friesland ( Elsevier 2015)! Ideale praktische gezinswoning met ruimte voor bijna elke hobby, een gezellige indeling en structureel goed onderhouden. Zeer geschikt voor kantoor of praktijk aan huis, waarbij een aparte ingang gemakkelijk is te realiseren.  Gewoon een bijzonder object welke niet vaak wordt aangeboden op de lokale markt. Veel details kunnen wij u tijdens de rondleiding vertellen. Deze presentatie behelst slechts een korte omschrijving van de villa.

De statige entree met stoep geeft u toegang tot de vestibule en centrale hal welke door de ronde vormen van muren, radiatoren en trapopgang zonder meer imposant is te noemen. De hal met een tweetal toiletten, geeft toegang tot diverse vertrekken waaronder de gezellige-lichte woonkamer met parketvloer (ca.60m2) en tuindeuren naar terras, ruime woonkeuken met uitgebreide keukeninrichting en doorloop naar keurig afgewerkte berging/schuur. Uiteraard ontbreekt de bijkeuken niet welke tevens toegang geeft tot de grote kelder met sta-hoogte.

Op de begane grond bevinden zich tevens nog een royale werkkamer en hobbykamer welke ook prima als slaapkamer en badkamerruimte kunnen worden aangewend.

De eerste verdieping heeft naast een separate toiletinrichting, een viertal mooi bemeten slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer een eigen badkamer heeft met douche en dubbele vaste wastafel. De tweede – algemene – badkamer  heeft een dubbele vaste wastafel, douche en ligbad.

De tweede verdieping betreft een eveneens zeer royale ruimte en heeft een grote overloop met toiletinrichting, bergzolder, twee grote slaapkamers, dakkapellen en een prachtige-lichte zolderruimte welke voor diverse doeleinden kan worden aangewend.

Algemeen: De villa is goed/keurig onderhouden en is de afgelopen jaren door de huidige eigenaren op passende wijze gemoderniseerd. Parkeren kan op het eigen erf waarbij de aangebouwde berging gemakkelijk tot een garage kan worden getransformeerd. Ruim en zonnig terras op het zuid-oosten gelegen. Op loopafstand van het gezellige centrum, basisscholen, zwembad, jachthaven, sportvelden, en ijsbaan.

Van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging!