€395.000 k.k

Julianastraat 17, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €395.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  eengezinswoning , tussenwoning
 2. Bouwjaar:
  2021
 3. Woonoppervlakte
  127 m2
 4. Aantal kamers:
  4 ( waarvan slaapkamers 3)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op zeer gewilde locatie en op korte afstand van het centrum, station en theater gelegen, staat deze recent opgeleverde nieuwbouwwoning met stadstuin, buitenberging, achterom en een eigen parkeerplaats….GASLOOS, VRIJWEL GEHEEL ENERGIE NEUTRAAL, ZEER LAGE ENERGIE KOSTEN !!

De indeling van deze bijzonder leuke stadswoning, kunnen wij in het kort als volgt omschrijven. B.G.: centrale entree met moderne toiletinrichting + fonteintje, gezellige-lichte woonkamer met vloerverwarming, tuindeur naar achtertuin, deels open keukenruimte met stijlvolle/moderne keukenopstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De eerste verdieping heeft twee grote slaapkamers – optie voor een derde slaapkamer – en een complete moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel, wandcloset en raam.
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft naast de grote overloop met wasruimte,
een royale derde of vierde slaapkamer !

Algemeen:

Deze onder architectuur ontworpen stadswoning (Kat Architecten) is gebouwd door de Friso Bouwgroep en in 2021 opgeleverd en kwalitatief hoogwaardige afgewerkt. De woning is GASLOOS en vrijwel ENERGIE NEUTRAAL door toepassing van de nieuwste isolatie-technieken en installaties o.a.door toepassing van een warmtepomp met ingebouwde boiler, een warmte terugwininstallatie en een achttal zonnepanelen.
De wanden en de plafonds zijn in strak wit stucwerk uitgevoerd. Alle
vloeren in de woning zijn belegd met een natuurlijk ogende pvc-vloer.
De woning heeft een besloten stadstuin met achterom, een eigen parkeerplaats met een voorbereiding oplaadpunt voor een elektrische auto en heeft een vrijstaande houten bergschuur.

Een complete, instapklare woning. Welkom !