€425.000 k.k

Kaatsplein 11, Witmarsum

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €425.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning, eengezinswoning
 2. Bouwjaar:
  -1906
 3. Woonoppervlakte
  189 m2
 4. Aantal kamers:
  7 ( waarvan slaapkamers 5 )
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op pittoreske locatie met diepe zonnige tuin, direct grenzend aan de ‘Elfstedenroute’- met dubbele garage en veel berging, staat deze bijzonder gezellige woning (voormalige bakkerij/boerderij)…wat een mogelijkheden en ruimte….Als je het zoekt kun je het niet vinden maar als je het treft kan dit de kans zijn…van harte welkom voor een bezichtiging !

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree/hal met mozaïek vloer en trapopgang,  tussenhal met moderne toiletinrichting en moderne douche, gezellige woonkamer aan de waterzijde-tuinzijde met tuindeuren, deels open keukenruimte, ingericht met een tijdloze-neutrale opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met doorloop naar de aangebouwde stenen schuur (voormalige stal) waarbij de begane grond is ingericht met een werkkamer en berging en de eerste verdieping is ingericht met een extra kamer + berging.

Leuk om te vermelden: op de begane grond aan de straatzijde – voormalige winkelruimte – bevindt zich nu een royale slaapkamer met oude bedstedewand, schouw en balkenplafond. Uiteraard is deze slaapkamer ook uitstekend te gebruiken als tweede woonkamer..

De eerste verdieping van de hoofdwoning heeft naast de – lichte – overloop met berging, vier slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de voor- en achterzijde elk zijn voorzien van een dakkapel.

Direct grenzend aan de hoofdwoning staat de dubbele garage….(ca.12m diep en ca.6,5m breed) heeft een dubbele deur, betonvloer en een grote beloopbare 2e verdieping/zolderruimte….

De buitenruimte is prachtig gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft naast de veranda -optie voor een buitenkeuken – een houten prieel en breed grasgazon, direct grenzend aan open vaarwater…

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 615 m2.