€249.000 k.k

Karekietlaan 11, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €249.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  helf van een dubbel woonhuis met diepe aangebouwde stenen garage
 2. Bouwjaar:
  1976
 3. Woonoppervlakte
  197 m2
 4. Aantal kamers:
  5 waarvan slaapkamers 4
 5. Bouwvorm:
  traditionele bouw

Deze mooie, goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis met diepe aangebouwde stenen garage, is op een zeer aantrekkelijke woonstand gesitueerd in de groene woonwijk Hemdijk. De woning is op slechts directe loopafstand verwijderd van het natuurgebied Spoordok, station, middelbare scholen en centrum. 

De indeling van deze woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Centrale entree met uitgebreide elektrakast en moderne toiletinrichting, gezellige Z-vormige woonkamer met o.a.een houtkachel en tuindeur naar terras en tuin, deels open keukenruimte met moderne-uitgebreide keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, aangrenzende diepe garage met o.a.verwarming, aansluiting t.b.v.witgoed en houten garage deuren.

De eerste verdieping is recht opgetrokken en heeft naast de overloop met vaste kast een drietal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde, woningbreed is uitgevoerd. De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een ligbad, douche, wandcloset, designradiator en inbouwverlichting.

De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping en heeft een naast de overloop met twee grote inloopkasten, een prachtige royale zolderkamer met groot zijraam en berging achter de knieschotten.

De woning heeft een zonnige achtertuin (ligging noord-oost), is deels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een combi-ketel welke is gekoppeld aan radiatoren. De kleurstellingen in de gehele woning zijn in lichte tinten uitgevoerd. Het perceel eigen grond bedraagt 216 m2.