1.150.000 k.k

Kruiswater 8, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  1.150.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande villa
 2. Bouwjaar:
  1977
 3. Woonoppervlakte
  204 m2
 4. Aantal kamers:
  5 ( waarvan slaapkamers 4)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op een prachtige woonstand aan groot vaarwater gelegen staat deze goed tot uitstekend onderhouden vrijstaande villa, ontworpen door de bekende architect Jan Verhoeven…. ‘ Menselijk bouwen, dat is mijn leven ’ een gelauwerde uitspraak van deze architect….In dit ontwerp, is hij hier zeker in geslaagd.De indeling laat zich in het kort als volgt omschrijven:

Overdekte entree, centrale hal met moderne toiletinrichting en toegang tot diverse vertrekken waaronder de gezellige woonkamer met houtkachel, tuindeuren en prachtige doorkijkjes naar de tuin, deels open keukenruimte met tijdloze rvs-keukeninrichting (The Cooking Factory) voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, grote bijkeuken en royale berging.

De eerste verdieping heeft naast de centrale overloop met twee royale inloopkasten een viertal mooi bemeten slaapkamers welke o.a.ieder zijn voorzien van vaste kasten. De complete badkamer met ligbad, douche en wandcloset maakt deze verdieping vervolgens helemaal compleet.

Algemeen:

De villa is prachtig omzoomd door een fraai aangelegde tuin, heeft een houten buitenberging, is hoofdzakelijk zuidelijk georiënteerd en grenst aan direct groot vaarwater van de Houkesloot. De oever is recentelijk volledig vernieuwd over een lengte van 26 meter door Stienstra en van der Wal uit IJlst. Bij de villa hoort ook een eigen botenbox (69 m2) met vingersteiger en robuuste afmeerpalen.

De villa is met veel zorg en oog voor detail gemoderniseerd en ook verduurzaamd (label C) waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met het oorspronkelijke plan van de architect.

De oppervlakte van het perceel eigen grond (exclusief botenbox) bedraagt 1303 m2.

Een uitgebreide lijst van aanpassingen kunnen wij toelichten tijdens de bezichtigingen.

Welkom.