€345.000 k.k

Landgraaf 21, Heerenveen

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €345.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  herenhuis, geschakelde woning
 2. Bouwjaar:
  2002
 3. Woonoppervlakte
  150 m2
 4. Aantal kamers:
  5 waarvan 3 slaapkamers
 5. Bijzonderheden:

  Prachtige “ Kasteelwoning” type Belvedere, ontworpen door de gerenommeerde architect Sjoerd Soeters, gelegen in Residentie Zwanenwoud

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Deze prachtige “ Kasteelwoning” type Belvedere, ontworpen door de gerenommeerde architect Sjoerd Soeters, is gelegen in Residentie Zwanenwoud waarbij niet alleen de woning maar ook de invulling rondom de woning echt uniek is te noemen. Wonen in dit herenhuis is bijzonder….in een setting van de gladgeschoren gazons, het witte grind en buxushaagjes. Op een bankje luisteren naar het zachte ruisen van de kastanjes, eiken en beuken. Of bij het water naar het geruststellende geklater van de fontein. Genietend van de vele vogels die zich aan de appelbomen tegoed doen. De natuur vormt geometrische patronen in de buitenplaats waar deze woning onderdeel van uitmaakt. Hier creëert de formele taal van de Franse tuinkunst fascinerende doorkijkjes op de Residentie….een vleugje Versailles maar dan gelegen direct naast de bossen van Oranjewoud, museum Belvedere en Oranjetuin. Graag nodigen wij u uit voor een uitgebreide bezichtiging.

De indeling van dit bijzondere herenhuis kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Entree met dubbele deur, moderne toiletinrichting en uitgebreide elektrakast, traphal met toegang tot grote berging en royale slaapkamer/werkkamer met tuindeuren naar terras en tuin, ruime-hoge- living met prachtige panoramaramen welke een schitterend vrij uitzicht geven op de parktuin. Deze woonkamer is net als achter/hoger gelegen eetkamer en keuken belegd met stoere eiken vloerdelen. De keukenruimte bevindt zich aan de waterzijde en is ingericht met een moderne, stijlvolle keukeninrichting welke is voorzien van diverse, hoogwaardige inbouwapparatuur.

De tweede verdieping heeft naast de overloop een zeer royale slaapkamer en een moderne badkamer met scheepshoutenvloer, dubbele vaste wastafel, tweede toilet, douche en ligbad.

De derde verdieping betreft een volwaardige verdieping met naast twee slaapkamers, een tweede badkamer met douche en aansluiting voor een vaste wastafel, overloop en c.v.-ruimte.

Algemeen:

Deze unieke woning heeft naast de vrije tuin, een dubbele carport en geïntegreerde buitenberging.