€469.000 k.k

Lauwers 7, 8602 CS Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €469.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  vrijstaande woning
 2. Bouwjaar:
  1996
 3. Woonoppervlakte
  198 m2
 4. Aantal kamers:
  6 (waarvan slaapkamers 5)
 5. Bouwvorm:
  bestaande bouw

Op zeer vrije woonstand in de ruim opgezette woonwijk De Loten ll gelegen, vrijstaand, uiterst comfortabel, degelijk gebouwd herenhuis met o.a.een mooie, evenwichtige/gezellige indeling en een slaap/werkkamer op de begane grond met eigen badkamer, royale bijkeuken en grote inpandige garage.

De indeling van deze complete woning kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:

Ruime hal met moderne toiletinrichting en hardhouten trapopgang, lichte woonkamer ca.50 m2 met schuifpui naar zonnige tuin en houtkachel, deels open keukenruimte/eetkeuken met moderne/uitgebreide keukeninrichting welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, doorloop naar grote bijkeuken en dito inpandige garage welke o.a.is afgewerkt met een plavuizenvloer, geïsoleerde loop-kanteldeur en centrale verwarming. Op de begane grond bevinden zich tevens, zoals eerder vermeld, de royale werkkamer/slaapkamer (ca.23 m2) met een eigen badkamerruimte welke is ingedeeld met een douche, vaste wastafel en toilet.

De eerste verdieping is mooi ingedeeld met een viertal fors bemeten slaapkamers waarvan de slaapkamer boven de garage is voorzien van een grote inloopkast. De tweede badkamer met ligbad, tweede toilet, douche en vaste wastafel is eveneens keurig afgewerkt en voorzien van een groot veluxraam.

De tweede verdieping is op dit ogenblik bereikbaar middels een vlizotrap en betreft een volwaardige zolderverdieping met stahoogte.

Algemeen:

De woning is in het jaar 1996 gebouwd op traditionele wijze door bouwbedrijf Burggraaff te Lollum en kenmerkt zich door een uitstekend en degelijk afwerkingniveau. Zoals vermeld, is de indeling heel evenwichtig, royaal en bovenal gezellig. Mede door de uitstekende zon ligging in combinatie met de vele lichtopeningen, is het binnenklimaat extra aangenaam. De woning is uiteraard goed geïsoleerd en deels voorzien van vloerverwarming in de woonkamer, keuken en de badkamer op de begane grond. De tuin rondom de woning is uitstekend op de zon gesitueerd en biedt veel privacy en is recentelijk nog voorzien van een houten tuinhuisje met veranda.

De oppervlakte van het perceel eigen grond bedraagt 601 m2.