€199.500 k.k

Leliestraat 12, Sneek

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €199.500 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
 2. Bouwjaar:
  1930
 3. Woonoppervlakte
  106 m2
 4. Aantal kamers:
  4 kamers (3slkmrs)
 5. Bijzonderheden:

  Karaktervol en in stijl gerenoveerd

 6. Bouwvorm:
  bestaande bouw

 

 

OPEN HUIS : 2 SEPTEMBER  a.s. VAN 10.00-12.00u. Laat u verrassen en kom dit sfeervolle huis vrijblijvend bezichtigen. De bewoners heten u van harte welkom! 

Deze helft van een dubbel woonhuis, is op een zeer gewilde locatie in de Bloemenbuurt gesitueerd, vlakbij het centrum. Kenmerkend voor deze woning is uiteraard de karaktervolle woonomgeving welke een mooie eenheid vormt met deze in stijl gerenoveerde woning. De indeling laat zich in het kort als volgt omschrijven: centrale entree met Belgisch hardstenen vloer, vernieuwde lambrisering en uitgebreide elektrakast, trapopgang, kelder en moderne toiletinrichting met fonteintje, gezellige ruime woonkamer met twee maal tuindeuren, hoge/gestuukte plafonds, doorloop naar eetkeuken/woonkeuken met recent geplaatste, uitgebreide keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur, eethoek en plavuizenvloer.

De eerste verdieping is vrijwel recht opgetrokken waardoor op deze verdieping de drie slaapkamers absoluut ruim zijn te noemen. Twee slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en er is een Velux dakraam geplaatst op de overloop. Tevens bevindt zich op deze verdieping een stijlvolle/ruime badkamer met o.a. een Belgisch hardstenen vloer, ligbad, wandcloset, designradiator en  inbouwverlichting. De tuin is recent opnieuw aangelegd met twee terrassen en biedt de gehele dag zon. Er is een op maat-gemaakte tuinschuur aanwezig welke is voorzien van elektra en naast de woning aan de straatzijde bevindt zich een tweede berging ten behoeve van fietsen en containers. Een bijzondere en bovenal gezellige woning welke goed is onderhouden en waar moderne voorzieningen op een stijlvolle wijze zijn geïntegreerd.

Wij vertellen u graag meerdere details tijdens de bezichtiging.