€119.000 k.k

Marderleane 9a -19, Rijs

Kenmerken

 1. Vraagprijs:
  €119.000 k.k
 2. Status:
  Verkocht

Bouw

 1. Soort object:
  Chalet vrijstaand
 2. Bouwjaar:
  2009
 3. Woonoppervlakte
  40 m2
 4. Aantal kamers:
  3 (waarvan slaapkamers 2)

Heerlijk recreëren in het prachtige Gaasterland, in dit onderhoudsvrije chalet (2009) op een unieke locatie op “Chalet- en Caravanpark De Vossenhoek” met schitterend uitzicht over de landerijen en bossen waarbij de sloep aan het perceel kan worden afgemeerd…eigenlijk het mooiste plekje van het hele park.

Het onderhoudsvriendelijke chalet is gebouwd in 2009, is volledig geïsoleerd en opgetrokken in EPS sandwichpanelen, op een gebitumineerd stalen frame. Tevens is de vloer en het dak in sandwichpanelen uitgevoerd waarbij het dak is gedekt met stalen dakplaten. Het geheel is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++beglazing. Ook hoort bij het chalet een vrijstaand schuurtje v.v.electra (3m x 3m) en is er gelegenheid voor het parkeren van de auto op het perceel.

De indeling kunnen wij in het kort als volgt omschrijven:
Entree, gezellige-lichte-watergerichte woonkamer met o.a.terrasdeuren en gashaard (Benraad), deels open keuken met strakke moderne keukeninrichting v.v.diverse inbouwapparatuur, badkamerruimte met badkamermeubel, douche en toilet, kleine slaapkamer en ouderslaapkamer met terrasdeuren en vaste kastenwand.

Algemeen:
Het betreft een chalet op een jaarplaats incl. ligplaats aan kavel
Het geheel is keurig verzorgd en is instapklaar voor de nieuwe gebruiker en wordt gestoffeerd opgeleverd.
Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden door het maken van een afspraak met de verkopende makelaar.